Magnerot verzus Magnosolv

19. feb 2024

Dobrý deň,nedávno mi bola diagnostikovaná tetánia a popri tom mám aj nejaké úzkostné stavy a panické ataky.
Čo mi viac odporúčate,magnerot alebo magnosolv? Vedel by mi niekto aj napísať,ktoré obsahuje koľko magnézia? Ďakujem vám za každú odpoveď.

zmrzlinka2021
19. feb 2024

Uzivam magnosolv, myslim ze 1 sáčok má 375 mg.
Avšak v prípade úzkostných stavov a panických atakov je potrebné nasadiť aj slabšie antidepresíva. Tétánia je najmä o psychike. A pravdaze eliminovat stres a zdravy a vyvazeny zivotny styl.

deti95060810
19. feb 2024

však to si nájdeš aj sama na nete...
za mňa magnosolv je silnejší aj keď už som čítala že niekomu viac sedí magnerot

autor
19. feb 2024

@deti95060810
Ďakujem za odpoveď,veľmi mi pomohla.👍
Práve k tým údajom,ktoré obsahuje skutočne koľko magnézia sa neviem nikde dopátrať.

nikaeli
19. feb 2024

Mne je Magnerot slabý.
Aktuálne beriem chelátový SuperMag, manžel citrátový SuperMag B6+, no keď je nám horšie, jednoznačná voľba je Magnosolv. Skúšala som aj sprej a aplikáciu cez pokožku, no strašne ma z toho svrbelo telo.

makodob
19. feb 2024

Najlepšie vstrebateľně je magnézium v chelátovej forme - bisglycinát horečnatý. Iné formy magnézia sa nevstrebávajú v takej miere a vlastne to vylúčiš. Ja osobne beriem od Kompava- Mzgnesium Chelate + B6.

autor
19. feb 2024

@miamia04
Super ďakujem veľmi pekne. 😀

cina1
19. feb 2024

magnosolv je na predpis, asi sa len tak neda kupit ako uz bolo vyssie napisane, obsahuje viac horcika

missviolet
19. feb 2024

magnosolv mi ani len s krcami noh nepomohol, je to oxid horecnaty, toho vacsinu vylucis. v podobe chelatu vstrebes viac, ako ti tu ix pisali