Magistra mi vymazala zvyšok recept

19. máj 2024

Rozculili by ste v lekarni, v ktorej sa to stalo? Mali len jedno baleníe zo 4 predpisanych, ked som prisla pre dalsie 3., receptu nebolo. Caka ma navsteva mudr., cakanie, vysvetlovanie... Skusim napisat mail, ale na to malokedy reflektuje... Kto robi, robi aj chyby, ale mala som obrovsku chut spravit bordel. 🫗💊

fido69
19. máj 2024

A čo keby zavolali lekárovi z lekárne, že nedopatrením vymazali recept a keby bol taký láskyplný a opätovne ho nahodil do systému... všetky údaje predsa majú k dispozícii. 🤔

thirstymonk
19. máj 2024

Vieš o tom, že tieto recepty/nerecepty sa zase až tak veľmi prísne nekontroluju? Keby chceli, tak ti v pohode môžu dať liek, ktorý si tam mala a nikomu by to žily netrhalo. Ale chápem, niekde sa ľudia snažia byť veľmi čestní (to nie je urážka, ale fakt)...

V každom prípade, čo by si vyriešila tým, že by si sa rozčulila? :D

mandzula
19. máj 2024

A kedy si prisla po tie dalsie tri? Nie uz vtedy, ked bol recept neplatny?

martinkatinka
19. máj 2024

Ale receot plati tusim 7 dni, pri antibiotikach menej.

mandzula
19. máj 2024

@martinkatinka ano, na bezne lieky 7 dni, antibiotiká alebo chemoterapeutiká do 3 dní, lieky s obsahom omamnej alebo psychotropnej látky (predpis s modrým pruhom) 5 dní a recept z pohotovosti jeden deň.

tykat
19. máj 2024

Stiahni si appku zdrav.poistovne. Tam bude vidno, ze si si vyzdvihla len jedno, cize aj dr to uvidi.

letter
19. máj 2024

Vymazať recept neexistuje. Vedia ho nedopatrením označiť za vydaný, dá sa to ale opraviť. Pokiaľ teda už nebol prepadnutý. Stáva sa to často u maxa, ich systém nieje úplne dokonaly. Všetko sa ale dá vyriešiť. Neverim, že by ti Mgr nevyšli v ústrety keby bol problém na ich strane.

maria12334
19. máj 2024

Keď už sa chceš rozčuľovať aspoň si over fakty… v lekárni sa nedá vymazať recept. Recept ti v lekárni môžu len zablokovať a stačí keď im tam zavolas a oni si ho odblokujú - to sa robí keď sa daný liek objednáva. Nedal/a si si ho náhodou u nich objednať? Tom prípade ho mohli zablokovať a nebude sa dať vydať v inej lekárni … alebo ten recept jednoducho prepadol

lija22
19. máj 2024

ja ti rozumiem. mne sa stalo, ze som si objednala v istej lekarnivyzdvihnutie antibiotik. Objednavku mi potvrdili a mala som cakat na sms. To bol piatok. V pondelok mi prisla sms ze objednavku zrusili, recept prepadol. Debili