Gynekologicka mi vcera predpisala tieto vaginalne kapsuly na svrbenie palenie a vytok. Chcem sa spytat, ma s tym niektora z vas skusenost? Pomaha? Pretoze uz som vybrala neskutocne mnozstvo takychto liekov a neviem sa toho zbavit uz som na nervy ☹ po pripade nejake domace rady. Dakujem.
Mne tieto konkretne pomohli, ale okrem toho obmedzit sladke, mne sa vzdy spustila mykoza po cokolade vo vacsom mnozstve 🙂 a intimne mydlo Floragyn, obsahuje laktobacily z prirodzenej flory, bavlnene pradlo, nosit vzdusne nohavice a to je asi vsetko, je to priserne neprijemne odzila som si to tak drzim palce....skore uzdravenie
A ešte by som dodala že ak nosis tanga tak ich čím skôr zahod. Aj tie robia veľkú neplechu...
@tamaraaa123 Pomohly mi ked som bola tehotna.Ked to doberies je dobre si kupit take ako probiotika na vkladanie.
Aj ja na nich akurát fičím :o) odporúčam dať si vložku, lebo dosť veľa Z nich vyteká ..
Ja som ich brala trikrat. Prvykrat niekolko rokov pred tehu,vtedy mi pomohli. Druhykrat ked som bola tehu,vtedy mi nepomohli a po porode ma museli liecit dalsimi cipkami. A treti raz niekolko mesiacov po porode a zase nepomohli :-/
@robodracica na to ma uz upozornila aj doktorka 😀
@tomasko27 ...chcem sa spýtať mne ich tiež predpísala doktorka som v 9tt a v letáčiku som čítala že sú nevhotne do 3mesiaca...neviem či ich mám brať alebo nie...bojim sa o mimi 😟
@katka_auxtova No ja som ich zacala brat tak asi medzi 11-13tt.A koli comu ho predpisala?
@tomasko27 svrbenie a pálenie...používala som veľa iných aj atb ale toto mi najviac pomohlo...
@ajka_paradajka môžem sa spýtať kedy ste ich používali keď ste boli teho...ja som v 9tt a predpisala mi ich doktorka ale v letáčiku čítala že je nevhodný do 3mesiaca...bojim sa o mimi neviem či mám brať alebo nie...
@katka_auxtova ja som ich brala az ku koncu tehu, predpisal mi ich gynekolog na poslednej prehliadke pred nastupom na poradnu do nemocnice 🙂 cize asi 36. -37. tyzden
Treba urobiť vytery komplet a na zaklade toho nasadit liečbu, ak to je opakovane a dlhodobo
@tamaraaa123 ahoj ja som to brala aj pocas tehu a nasledna kontrola bola ok