Maca - prírodné afrodiziakum

jpu
15. máj 2014

Ahojte,
chcel by som sa spytat, ci mate skusenosti s tymto prirodnym afrodiziakom. Nasiel som tu par diskusii, ale vacsinou sa tykali tehotenstva. Mna by zaujimalo, ci vam to pomohlo aj zvysit sexualne libido, hlavne u zien. U nas priatelka ma mensiu chut na sex, nevie si vysvetlit preco, sme este mladi, ale sex mame tak 2-4x do mesiaca, co mne dost prekaza, nakolko nemame ziadne deti a sme mladi. Preto by sme chceli vyskusat tento pripravok, ci to nejako pomoze zvysit priatelkinu chut.

wanda1986
15. máj 2014

@jpu pite čaj kotvičník 🙂

mamazem
19. máj 2014

Určite to za pokus stojí 🙂.. a s kotvičníkom (napríklad tinktúrou) môžete kombinovať 🙂
Macu aj kotvičník nájdete aj u nás na mamazem.

Maca (ma-Kuh Lepidium meyenii, Lepidium peruvianum Chacon) je často považovaná za dokonalý adaptogén (prírodná látka, ktorá normalizuje a upravuje systémy tela). Tento korenisto nasladlý, na živiny bohatý koreň je jeden z najlepších prírodných uvoľňovačov stresu. Umožňuje organizmu, aby sa lepšie prispôsobil životným situáciám. Adaptačné účinky MACA nie sú zamerané len na jednu telesnú funkciu, ale skôr na stabilizáciu takmer všetkých telesných systémov. Prášok z koreňa maca poskytuje celkovú pohodu pre kardio, lymfatické, nervové a endokrinné systémy. Je jemne povzbudzujúci, ale nespôsobuje prestimulovanie. MACA tiež nazývaná peruánsky ženšen, bola používaná po stáročia pre zvýšenie libida a podporu plodnosti u mužov aj žien. Prášok z koreňa rastliny MACA prirodzene energizuje a udržiava optimálnu pohodu.

hennyinnsbruck
19. máj 2014

Neuziva hak? Lebo aj Hak u niektorych zien znizuje chut na sex...

nikus587
29. apr 2015

jasne, Maca je super🙂

barboritta
2. máj 2015

Maca je super, len bacha aby priateľka neotehotnela ako ja 😀 zvyšuje totiž aj plodnosť

nikus587
31. máj 2015

tak to je pravda, netreba to príiš preháňať...

rozvod
16. feb 2016

Mne maca teda zatiaľ vôbec nepomohla. Užívam ju mesiac. Nezabrala ani ako afrodiziakum ani na úzkosť a depky. Ani trochu.

Ešte jeden dotaz : dnes mi prišla nová maca ( objednávam maca extrakt zelený život ) . Doteraz som ju bez problémov užívala, dalo sa to vydržať, ale táto nová maca je o 1000% hnusnejšia , nedá sa to ani opísať, hneď ma naplo a vypľula som to. Nemáte s tým skúsenosť? Je to normálne taký extrémny rozdiel medzi tou istou macou ?

erika9512
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominikafr
3. aug 2022

Ak chcete, napíšte mi. Mám prírodné afrodiziakum Na predaj. Veľmi dobré ohlasy. 😊

rozvod
26. sep 2022

@dominikafr Dobrý deň, môžete mi do správy poslať bližšie info ? Ďakujem.

dominikafr
26. sep 2022

@rozvod dobrý deň, samozrejme rada.