Má význam tvárová joga/gymnastika?

27. okt 2022

Ahojte.... Venujete sa tvarovej joge? Má to význam? Vidíte reálne zmeny k lepšiemu? Kde ste sa to naučili? Rada by som poznala reálne skúsenosti... Ďakujem ❤️

123kika1234
27. okt 2022

Ja som začala čiže nemôžem hovoriť o výsledkoch, ale určite sa oplatí cvičiť tvarovu jogu 🙂

123kika1234
27. okt 2022

Minimalne z vysledkov iných

melanta
28. okt 2022

Určite má význam starať sa o seba. Aj o pleť, o telovú pokožku, o telo, zvonka aj zvnútra. A toto je jedna z foriem. Takže určite to skús. Ale samozrejme, ak chceš vidieť efekt, aj iné musí fungovať, ako napríklad pitný režim, aby bola koža hydratovaná zvnútra a aspoň bežná starostlivosť o pleť ako je naozaj dôkladné čistenie a hydratácia.

autor
28. okt 2022

@melanta a vieš mi prosím odporučiť značku kozmetiky, ktorá ti vyhovuje?
Mám skôr mastnejšiu pleť, ale nie moc problémovú. Len teda takmer 40 rokov a musím niečo robiť, aby mi nepadali viečka, vrásky..... Alebo efekt je plastická chirurgia?

autor
28. okt 2022

@123kika1234 ďakujem. Podľa čoho cvicis?

melanta
28. okt 2022

Používala som Juvena kozmetiku, sérum s retinolom, krémy s vitamínom C, očný krém. Teraz mám retinol sérum z Medik8 a nočný krém. Ak je kozmetika naozaj kvalitná, tak ten efekt z nej je vidno. Aj na niektorých vráskach, na pleti celkovo, myslím elasticita, pleť na dotyk. Ale samozrejme mierny, napríklad na čelé som mala hrubú vrásku, to neurobíš ničím len botoxom, takže áno, ten si dávam, nech nemám na čele ryhu ako od pluhu. A viečka, ak ich už máš padnuté, to s krémom tiež neurobíš, ani s gymnastikou.

123kika1234
28. okt 2022

Tvarova joga s Katkou - skupina na fb
Ja som bola aj na jej workshope.

petkasaurus
28. okt 2022

Ano, je vidno vysledky, krajsie kontury, plnsie pery.. Ale akoby sa mi zvyraznila nosovoustna vraska.. Teraz uz dlho necvicim, za co si nadavam, lebo bábätko, ale uz snad coskoro zacnem.. Lebo sa mi to vsetko vrátilo spat ale zase akoby aj ta vraska bola teraz zase menej výrazná.. Kazdopadne to stoji zato aj napriek tej vráske, na nu si davam viac sera atd..

petkasaurus
28. okt 2022

ja podla ivety stecovej

kvetinka75
28. okt 2022

@petkasaurus ja tiež, len nepravidlne, tak nejaké výsledky nemám. Ale zase ja nemám ani veľa vrások na svoj vek. Ale krémy používam kvalitné, možno je to tým

autor
28. okt 2022

@kvetinka75 aké krémy konkrétne? Ak môžeš poradiť?

kvetinka75
28. okt 2022

The ordinary - retinol v skvalane - iba o jesene do jari - skvelá vec. Pixi Glow tonic, ďalšia skvelá vec, The ordinary má aj rôzne C-čka. objednávam zo stránky natureal - mám s nimi dobréskúsenosti a sú tam aj recenzie. Krémy striedam - odličovať LR alebo Herbalife, a krémy tiež striedam - Herbalife, z Tiande, + rôzne masky . Teraz skúšam nový krém Nutricentials. Aj krémy od dr. Sandra sú celkom fajn a j séra majú dobré. Raz mi jedna baba odporučila kúpiť si E vit. v tobolkách tak raz za 1/2 roka si robím kúru týmto olejom. Dávam na tvár. Od natureal si objednávam aj kyseliny, sú aj slabšie, treba pozrieť, vedia aj odporučiť na začiatok čo je vhodné.
Mne toto funguje, našla som si svoj systém, treba vyskúšať, lebo nie všetko každému sadne

autor
28. okt 2022

@kvetinka75 dakujem

marcellka32
28. okt 2022

Nesprávne cvičenie cvikov (čo pod dohľadom je skôr viac ako reálne) spôsobuje prehlbovanie vrások, hlavne nosolabialnych, takže necvicim tvarovu jogu...zameriavam sa na kvalitnú kozmetiku ako medik8, neostrata...kde sú aj výsledky (nič z DM mňa už nespasi 🙂