Ahojte, trpím dedičným vypadávaním vlasov, ktorý sa nedá liečiť ale iba spomaliť. V detstve a na začiatku puberty som mala dlhé husté vlasy, avšak teraz sú tenké a riedké, na niektorých miestach mi vidno aj pokožku hlavy. Skúšala som rôzne typy účesov, šampóny, oleje, a všeličo čo im odporučil aj dermatológ aj ostatný ľudia. Som z toho v depresiách a tak som sa rozhodla skúsiť transplantáciu, avšak, bojím sa že či mi to nespôsobí ďalšie problémy s vlasmi alebo s pokožkou hlavy. Prosím, žienky, ktoré ste sa rozhodli pre transplantáciu podeľte sa o svoj zážitok lebo som už zúfalá.
@wallery86 no ja som si co to zistovala, kedze po porode mam tiez dost holych miest a teda na SR sa transplantacia vlasov robi len z vlastnych vlasov. cize laicky povedane vezmu ti korienky vlasov z miesta, kde mas tych korienkov viac a transplantuju do tych holych miest. takze ak mas vlasy vsade riedke, pre teba to nie je riesenie. a zas no neviem, spomina sa tu, ze je to nakladne, z mojho pohladu vobec. stoji to cca 2000€, za mna to vobec nie je vela. bola by som ochotna zaplatit ovela viac, ak by to slo metodou, ze mi transplantuju korienky niekoho ineho a po celej hlave.
Ahoj, bola si?
Áno, ja žijem v Turecku a mam veľa dobrých kontaktov na rôzne dobre kliniky za super ceny..tu človek nemôže veriť každému. Len vybraným klinikam. Nie šuflíkantom
@wallery86 Nechcem ti brať nádej. Ale transplantácia vlasov je vhodná zvyčajne pre tých,čo majú normálnu lysinu bez vlasov. Teda skôr pre mužov. Na riedke vlasy ti to asi nebudú robiť.