Má niekto skúsenosti s transplantáciou vlasov?

wallery86
14. okt 2022

Ahojte, trpím dedičným vypadávaním vlasov, ktorý sa nedá liečiť ale iba spomaliť. V detstve a na začiatku puberty som mala dlhé husté vlasy, avšak teraz sú tenké a riedké, na niektorých miestach mi vidno aj pokožku hlavy. Skúšala som rôzne typy účesov, šampóny, oleje, a všeličo čo im odporučil aj dermatológ aj ostatný ľudia. Som z toho v depresiách a tak som sa rozhodla skúsiť transplantáciu, avšak, bojím sa že či mi to nespôsobí ďalšie problémy s vlasmi alebo s pokožkou hlavy. Prosím, žienky, ktoré ste sa rozhodli pre transplantáciu podeľte sa o svoj zážitok lebo som už zúfalá.

joesvk
14. okt 2022

@wallery86 Nechcem ti brať nádej. Ale transplantácia vlasov je vhodná zvyčajne pre tých,čo majú normálnu lysinu bez vlasov. Teda skôr pre mužov. Na riedke vlasy ti to asi nebudú robiť.

annamarin
14. okt 2022

@joesvk Robia aj na vlasy.

@wallery86 Pozri Martin Carev - český youtuber to podstúpil. Daval to na instagram, možno aj na YouTube. Nesledujem ho len som si vsimla. Mal aj predtým fajn vlasy, ale kym mu to robili, tak mu vyholili vlasy.

marca12
14. okt 2022

@wallery86 Kamarat bol a mal tiez riedke vlasy,je spokojny. Uz to ma vela rokov. Len je to dost nakladne.

matkahelka
14. okt 2022

@wallery86 no ja som si co to zistovala, kedze po porode mam tiez dost holych miest a teda na SR sa transplantacia vlasov robi len z vlastnych vlasov. cize laicky povedane vezmu ti korienky vlasov z miesta, kde mas tych korienkov viac a transplantuju do tych holych miest. takze ak mas vlasy vsade riedke, pre teba to nie je riesenie. a zas no neviem, spomina sa tu, ze je to nakladne, z mojho pohladu vobec. stoji to cca 2000€, za mna to vobec nie je vela. bola by som ochotna zaplatit ovela viac, ak by to slo metodou, ze mi transplantuju korienky niekoho ineho a po celej hlave.

nananka
1. apr 2023

Ahoj, bola si?

nazli24
26. feb 2024

Áno, ja žijem v Turecku a mam veľa dobrých kontaktov na rôzne dobre kliniky za super ceny..tu človek nemôže veriť každému. Len vybraným klinikam. Nie šuflíkantom

melindam
13. okt 2024

@nazli24 ahoj. Vies mi prosim poslat kontakt na tie dobre kliniky, popripade pomoct ?