Ahojte všetci, mám na vás všetkých prosbu. Rada by som vedela, kým sa rozhodnem kúpiť tento liek, či vôbec funguje a či máte s ním skúsenosť. Moc vás prosím dajte mi vedieť a ak by ste vedeli aj o niečom inom budem rada. Ďakujem 🙂
@alexandraalexandrova predpokladam, ze ich mam v crevach, nakolko mam stale bolenie brucha, hlavne na lavej strane a okolo pupka, vysetrenie na gastro mam urobene, zistena intolerancia na loktozu a okrem toho vsetko v poriadku. Cize stravu mám prispôsobenu a bolesti stale pretrvavaju, okrem brucha ma stale bolieva hlava a mam dost tmave kruhy pod ocami. A prosim ta ako sa da zistit parazit mimo criev? Ved ak budem vediet rada pojdem na to vysetrenie, moc dakujem
@alenka1609 zistit sa da velmi tazko...pri podozreni sa da urobit ct mozgu napriklad...ale to ti ziaden lekar neurobi, u nas moc neleti teoria ze choroby mozu sposobovat aj parazity...da sa inak precistit aj cele telo, ale tam treba bart viac pripravkov, lebo rozne pripravky zabijaju rozne parazity. Ak sa chces o svojich tazkostiach ozvediet viac, pripadne ci ide skutocne o parazity, skus sa spytat na tomto fore, tam ti poradia urcite, je tam aj antiprazitarna liecba popisana do detailov, ale mozno aj zistis ze vlastne parazity nemas a ide o cosi ine:
http://www.zdravi-az.cz/Forum/
@alexandraalexandrova dakujem skusim ved kazda rada na nezaplatenie...
@alenka1609 nie je za co...myslim ze hlavne je zistit co ti skutocne je. Antiparazitika su dost velky napor na pecen a brat ich len tak zbytocne by som neodporucala. Tie prirodne este ano, ale tie chemicke, to nie je bohvieco...na tej stranke sa dost vyznaju ludia, snad ti pomozu. Drzim palce
@alenka1609 dobrý deň, chcem sa opýtať, ako ste to nakoniec poriesili, pomohlo vám niečo? Syn má presne príznaky ako ste opisovali...
@alenka1609 daj si vyšetriť ezonofily, ak budú vysoké, tak parazity mas
Áno funguje. Som s ním veľmi spokojná. Aj s detskou verziou aj s dospelackou
Otazka je na co ti ten liek bude...proti paraztiom sa da bojovat roznymi sposobmi, zalezi na tom proti akym, lebo ich je strasne vela druhov a mozu sa nachadzat v roznych castiach tela a vzhladom na to treba vybrat aj liecbu. Ak mas parazitov mimo traviaceho traktu tam, ti nepomoze hocico, lebo vacsina z nich posobi len lokalne v crevach a neprenikne do obehu...takze ozaj zalezi co vlastne chces liecit...