Som uz 10 mesiacov na peenke kvoli tejto diagnoze. Lekarka mi odporucila poziadat o invalidny dochodok :( akekolkvek info by sa mi zisli. Dakujem
@pasikavamacka nemam, zubar mi to sposobil neodbornym osetrenim, poskodil mi chemikaliou trojklanny nerv
@petra158 😲 to mje luto. keby to bola borelioza, ta sa da aspon liecit
@pasikavamacka co narobim -(
Ahoj,neviem to odpovedat na tvoju otazku,ale prosim ta ako sa ti to prejavuje,popis mi prpsim tie bolesti,intenzitu,liecbu,ako ste na to prisli ze je to trigeminus .Mna si v kuse pohadzuju zubari a neurolog a uz som zufala....
@carmenuska bolesti su priserne, bezne analgetika na trigeminus nezaberaju...ja mam nonstop palivu bolest v hornej celusti, ktora migruje do laveho lica, spanku, sem tam elektricke soky...beriem kazdy den antiepileptika, antidepresiva a opiaty na zmiernenie bolesti... ak ti pomahaju analgetika tak to nie je trigeminus
@petra158 praveze uz ani nepomahaju,zuby su ok.Niekedy zaberu,niekedy nie.Bola som u 3 zubsrov a nik mevie.Ja sa uz idem z toho psychicky zblaznit.A vraj neurolog ze vykucuje najprv zuby.Ze sa bud vytrhnu alebo umrtvia....pride mi to chore.Mam ich dobre,zive,malicke kazy.Naco si ich mam dat von alebo umrtvit.Aby s zistila ,ze je to tronklanmy nerv?pritiahnute za vlasy.Teraz s si dala tramadol.A ako s tym prosim fungujes?Aj ti to prejde po liekoch?Da sa to vyliecit?alebo aspon nejak udrziavat?Ja idem v utorok na meurologiu,som zvedava.Antiepileptika som brala mesiac depakine koli migrenam,ale bolo mi z toho zle a padali vlasy....nevedela som,ze je to aj na trigeminus.
@carmenuska poslem ti spravu
@petra158 Zistili ste niečo môže biť na invalidnom z trojklannym nervom
Ahoj, chcem sa spýtať ako si prosím dopadla s tým invalidným ? Mám rovnaký problém. Ďakujem pekne za akúkoľvek odpoveď
@petra158
@klaudia_123_
@miskalaura ....aj ste niekto riesili invalidný?
@petra158 to na ten trojklanny ti unali invalidny? Na kolko %? Robili ti aj MR?
nemas boreliozu? ta sposobuje toto