Lyrica a Atarax

jessi06
13. dec 2022

Dobrý deň neurolog mi predpísal lyricu a ponechal atarax lebo atarax bol slabý mam si dávať 2 krát za deň atarax a 2 krát lyricu no mne sa to zdá veľa. Dala som si len lyricu a cítim sa lepšie. Vo fórach sa píše žeby sa nemala brat samostatne ale neviem prečo. Užívate tiež niektora lyricu? Vďaka.

drzaopica
13. dec 2022

@jessi06 na akú to máš diagnózu?Spravila by som ako povedal lekar

anavixy
13. dec 2022

Uzkostnu poruchu? Zalezi od toho aku gramaz liekov mas brat, ak je to len ako doplnkova liecba, nemusi to byt nic zle. Riad sa lekarom, nie forami, kde ziskas nejake polovicne informácie od bohviekoho, nastavenie liecby je vzdy individualne. Pozna ta tvoj lekar, pozna aj interakcie liekov, on najlepsie vie, co mozes a co potrebujes, ak s jeho postupmi nesuhlasis, tak ho konfrontuj osobne, alebo zmen lekara. Ale nemen si liecbu sama a hlavne nie na zaklade laickych for.

jessi06
autor
13. dec 2022

@drzaopica úzkost

jessi06
autor
13. dec 2022

@anavixy vieš ale mam pocit ze po lyrice my je dobre nemám pocit ze potrebujem k nej aj atarax keď tak max na noc áno poradím sa aj z lekárom samozrejme.

anavixy
13. dec 2022

@jessi06 jasne, skus mu povedat, ze ti to staci, nech aspon vie o tom… ked si pozries pribalovy letak, lyrica sa nema uzivat samostatne ale len pri liecbe epilepsie (tam je to len doplnkova liecba k antiepileptikam), myslim, ze uzkostnej poruchy sa to netyka 🙂

jessi06
autor
13. dec 2022

@anavixy myslíš teraz co? Prosím ta