Ahojte,prisla som si sem po radu,lebo uz som ozaj zufala. Nasla som si pred par tyzdnami na krku dve uzliny,nebolia,hybu sa,su do 1cm podla sona,bola som na ORL,hematologii,infekcnom,vsetko v poriadku,obvodna si uz o mne mysli ze som na nervy,len ja mam proste velky strach,tie uzliny je normalne vidiet,rano vstanem a uz si to chytam,ci to nenarastlo,no viete si predstavit tie nervy... Dovtedy som mala fajn zivot,ale teraz...zijem v hroznom strachu,co bude. A hlavne,tento rok sme planovali ist na umele oplodnenie,cakat by som uz nechcela,kvoli veku,ale teraz co,mam cakat co budu robit tie uziny alebo ich ignorovat? Neviem si predstavit,ze by som otehotnela a potom mi povedia,ze mam lymfom. Lekarka mi povedala,ze ved su male,naco to riesim,tak ale predsa je normalne mat z takej veci strach,ci nie? Prosim vas,mate aj vy nejake skusenosti z uzlinami? Ako sa s tym da zit a nezblaznit sa? Dakujem.
Ahoj, ja mám na ľavej strane krku taktiež väčšiu uzlinu, mám ju tam už straaašne dlho, čo si pamätám (už aspoň 10 rokov) a zatiaľ si nie som vedomá, že by to bol dáky väčší problém, síce sem - tam narastie, podľa toho, či nie som chorá, ale to je normálne. Občas mám aj ja nutkanie si ju stále pozorovať, istota je istota 🙂 Netreba si zo všetkého robiť ťažkú hlavu, bude to OK 🙂))
@ludasova ahoj ja mam taky isty problem so 6rocnym synom,odporucam fymfo caj z dmky,lymfaticky krem-mast napisem IP ak chces,tak natierame a podporit imunity nieco z lekarne imunoglukan alebo nieco ine a otuzovat,my korculujeme,plavame.........nam sa to zvacsuje len ked je nachladeny,tiez sme boli u viacerych lekarov a kazdy to iste,pytaj sa aj na ultrazvuk tych uzlin my chodime raz za rok,obvodna da papier.....momentalne maly berie colostrum kapsule z lekarne Barnys,nevidno tie uzliny len na dotyk.... 🙂 uzliny znamenaju ze si prekonala infekciu a nevyplavilo to z tela von........take mam info
@magdalenatothova33 dakujem,ze si napisala,caj si urcite kupim,a ak ta mozem poprosit,nazov toho kremu,urcite vyskusam. Prajem syncekovi vela zdravicka a vsetko dobre.
@hviezdickaa28 a nemala si žiadne problémy ani ťažkosti
@peterikk1 nie,nemala, mám ju doteraz a už to ani neriešim.
@ludasova vysledky mas zatial dobre naco sa s tym stresujes zbytocne este si naozaj privodis nejaku chorobu. Skus to rozdychat pripadne nieco na ukludnenie si daj napisat. Hlavne na to nemysli lebo sa zblaznis.