Lymfatické uzliny

ludasova
28. jan 2016

Ahojte,prisla som si sem po radu,lebo uz som ozaj zufala. Nasla som si pred par tyzdnami na krku dve uzliny,nebolia,hybu sa,su do 1cm podla sona,bola som na ORL,hematologii,infekcnom,vsetko v poriadku,obvodna si uz o mne mysli ze som na nervy,len ja mam proste velky strach,tie uzliny je normalne vidiet,rano vstanem a uz si to chytam,ci to nenarastlo,no viete si predstavit tie nervy... Dovtedy som mala fajn zivot,ale teraz...zijem v hroznom strachu,co bude. A hlavne,tento rok sme planovali ist na umele oplodnenie,cakat by som uz nechcela,kvoli veku,ale teraz co,mam cakat co budu robit tie uziny alebo ich ignorovat? Neviem si predstavit,ze by som otehotnela a potom mi povedia,ze mam lymfom. Lekarka mi povedala,ze ved su male,naco to riesim,tak ale predsa je normalne mat z takej veci strach,ci nie? Prosim vas,mate aj vy nejake skusenosti z uzlinami? Ako sa s tym da zit a nezblaznit sa? Dakujem.

tajka1986
28. jan 2016

@ludasova vysledky mas zatial dobre naco sa s tym stresujes zbytocne este si naozaj privodis nejaku chorobu. Skus to rozdychat pripadne nieco na ukludnenie si daj napisat. Hlavne na to nemysli lebo sa zblaznis.

hviezdickaa28
28. jan 2016

Ahoj, ja mám na ľavej strane krku taktiež väčšiu uzlinu, mám ju tam už straaašne dlho, čo si pamätám (už aspoň 10 rokov) a zatiaľ si nie som vedomá, že by to bol dáky väčší problém, síce sem - tam narastie, podľa toho, či nie som chorá, ale to je normálne. Občas mám aj ja nutkanie si ju stále pozorovať, istota je istota 🙂 Netreba si zo všetkého robiť ťažkú hlavu, bude to OK 🙂))

magdalenatothova33
28. jan 2016

@ludasova ahoj ja mam taky isty problem so 6rocnym synom,odporucam fymfo caj z dmky,lymfaticky krem-mast napisem IP ak chces,tak natierame a podporit imunity nieco z lekarne imunoglukan alebo nieco ine a otuzovat,my korculujeme,plavame.........nam sa to zvacsuje len ked je nachladeny,tiez sme boli u viacerych lekarov a kazdy to iste,pytaj sa aj na ultrazvuk tych uzlin my chodime raz za rok,obvodna da papier.....momentalne maly berie colostrum kapsule z lekarne Barnys,nevidno tie uzliny len na dotyk.... 🙂 uzliny znamenaju ze si prekonala infekciu a nevyplavilo to z tela von........take mam info

ludasova
autor
28. jan 2016

@magdalenatothova33 dakujem,ze si napisala,caj si urcite kupim,a ak ta mozem poprosit,nazov toho kremu,urcite vyskusam. Prajem syncekovi vela zdravicka a vsetko dobre.

peterikk1
31. mar 2020

@hviezdickaa28 a nemala si žiadne problémy ani ťažkosti

hviezdickaa28
31. mar 2020

@peterikk1 nie,nemala, mám ju doteraz a už to ani neriešim.