Lupiny a svrbenie

lucy1801
9. júl 2022

Ahojte, v poslednej dobe mám strašne suchu pokožku hlavy a šúpe sa mi, a všade vo vlasoch mám lupiny z toho a dosť to svrbieva. Bojím sa že to môže byť seborea začínajúca a ku kožnej idem až 28.7 :( ... bojím sa že sa mi to dovtedy zhorší nejak. Momentálne používam šampon vlasové hnojivo.

lenuska9999
9. júl 2022

@lucy1801 mala som taký istý problém. Pomohol mi dechtovy sampon od babicky agafy. Kúpiš na nete

mandzula
9. júl 2022

@lucy1801 seborea sa skôr spája s mastnými lupinami.

zuz02
9. júl 2022

@mandzula ja mám seboreu a suché lupiny.
Mne na suché lupiny pomáha šampón Ducray Kelual DS. Dostať kúpiť aj vodu z tej istej rady proti svrbeniu.

nikasmile
9. júl 2022

@lucy1801 ja som mala veeeeľmi dávno, ale pomohol mi vychi dercos šampón. A odvtrdy používam jeden šampón ktorý mi sadol a nemením.

bluemoon24
10. júl 2022

@lucy1801 pozor je velky rozdil, jestli mas suchou hlavu, ktera se ti loupe a z toho se ti tvori supiny ve vlasech (nejsou to lupy) nebo mas mastnou hlavu a lupy. Hodne lidi si mysli, ze kdyz jsem jim loupe kuze na hlave, jsou to automaticky lupy a to je spatne. Ja jsem byla prvni pripad (sucha pokozka a supiny ve vlasech) a velmi doporucuju sampon a kondicioner 100%pure Lopuch a Neem, musis si ho objednat pres internet na si myslim neni v zadnem kamenem obchode, ale pro me to byl hotovy zazrak 🙂