Dobry vecer, v poslednom obdobi sa mi neskutocne lupe tvar-plet, normalne sa mi lupe dole koza, niekedy sa citim uz ako ryba, aj ked plet mam mastnu a aknoznu, co mi pride cudne. Nezacala som pouzivat ziadnu novu kozmetiku, netusim cim to bude. Plet je mastna no lupe sa mi akokeby bola sucha. Kupila som si krem od cerave na suchu plet, no vobec nepomaha. Nemate nejake tipy? Dakujem
Chodte ku koznej. Nikdy nemozete vedieť, ci to nie je nieco vážnejsie.
@monsterablue rano a vecer si umyvam plet s cerave gelom na aknoznu plet, hydratacny krem mam od neutrogeny water boost
Retinol nepouzivas?
@maminkadeticiek mala som niacinamid, ktory mi ale plet skor vysusil, retinol som neskusala, pomaha?
@monsterablue dakujem
Vaše produtky mozu byt fajn na leto ale v zime to uz nestačí. Vy si podla všetkého až presúšate pleť. Odporúčam produkty na obnovu kožnej bariéry. Waterboost v zime nestaci ani mastnej pleti. Silno odporúčam z LaRoche Krém EFFACLAR H. Je na aknoznu plet ale velmi hydratačný. Zamerajte sa na lekaren, ne na drogeriu. Aknozny čistiaci gél iba raz denne, alebo ob-deň, striedať s hydratačným čistidlom. Aj aknozna plet potrebuje hydratovat. Zaobstarajte si hydratačné sérum ktore nie je komedogenne. Je ich na mraky.
@vakatko dakujem to mi vobec nenapadlo, pritom v poslednom obdobi mam problem aj s travenim, myslela som si ze to bude len stresom…urcite zajdem k lekarovi
@luciaruz dakujem pekne zajtra si kremik pojdem kupit a vyskusam
@monsterablue nie je to pravidlo, mne po retinole keď som s nim začínala, nezliezol ani kuštik kože. A to som nezačínala s najslabším.
Máš hydratovanu pleť, ak ti nestačí hydratačný krém, musís sa zamerať na hydratačné séra. Robia zázraky keď sú vhodné zvolené na danú pleť.
Piješ dosť tekutín? Máš dehydratovanú pleť. Treba pridať vodu. Viac piť plus na plet používať tonikum, hydratačné sérum, masky a poriadny krém.
Po prve, pravidelna navsteva kozmeticky, po druhe, podla stavu pleti ti ona pomoze nastavit spravnu kozmetiku. Ako uz bolo povedane, hydratacne tonikum, hydratacne serum a vhodny krem.
Pozdravujem tak tento problém mám aj ja a presne používam cerave gél na aknoznu pleť od cerave,pouzivam Bioderma hydratačný krém a plus cicabio od biodermy ale stále sa lúpim a hlavne po umytí..... vám teda niečo pomohlo? Ja som už z toho dosť zúfalá
mozno alergia na chlad?