Ahojte, tie, ktore ste absolvovali tento zakrok v nemocnici, ako dlho trvalo, kym ste dostali vysledky??
Po lumbalnej punkcii budete lezat 24h nesmiete zdvihnut hlavu a pit vela tekutin s kofeinom aspon ja som tak mala
@zuzickazuzanka a toaleta potom pocas 24 hodin???
@huginko02 miska pod prdel... 🤷♀️
@hennyinnsbruck nemyslite vazne????preboha
@huginko02 Mala som zápal mozgových blán. Ale 20r dozadu. Lumbalku robili plus 2 týždne som bola priputana na lôžku... Len do misky sa všetko robilo. Vtedy..nič na tom není.. Zvláštne trochu ale keď musíš tak musís🤪
@hennyinnsbruck och....ale ste v poriadku....ja mam neuropaticke bolesti hlavy,usi....nevedia z coho...bolest chronicka....
@huginko02 som len trochu pamäť hapruje. Ale to nič.
ušla som hrobarovi z lopaty 🙏🙏 vďaka mame🙏
Ah to mi je ľúto😔
@huginko02 presne ako pisu misku pod prdel. Ono nie je sranda postavit sa lumbalke a tie bolesti hlavy potom urcite nestoja zato. Mne ju robili pre podozrenie na sm ktore sa aj potvrdilo. Inak ak s toho mate strach povedzte lekarke mozu vam pichnut nieco na upokojenie. Ja som to prezila bez toho...
@zuzickazuzanka Prezijem...lennto lezanie 24 hodin...pustili Vas domov az na 3.den potom???
@huginko02 lezala som na neurologii 2 tyzdne, punkciu mi robili v pondelok a domov som isla vo stvrtok. Prvy tyzden som bola na infuziach.
@zuzickazuzanka tiez som neodlezala v noci som sa posadila hlava sa netocila tak som sa opatrne postavila popri stene som presla na wc a spat,ale potom po prepusteni som asi 3 tyzdne fungovala len na novalgine pretoze ta bolest hlavy je neskutocna...
@zuzickazuzanka ja som mala vtedy 14 ale nikdy nezabudnem tu bolesť.. 3ja ma držali... No des... Jak keby mi mozog výťahovali z hlavy🙈Este raz mi ju mali robiť mama odmietla 2 hy x...
@zuzickazuzanka Zuzka,a ake si mala prvotne priznaky???Bola si aj unavena???
@zuzickazuzanka môžete mi. Prosím poslať správu nám otázky na vás ohľadom SM ďakujem
@hennyinnsbruck zdravim ja mám podstúpiť 14 lumbalku a nechcem bojím sa tých príznakov po......vasa máma odmietla?
@1stefi121druhy x ano ,mal to byt kontrolny odber ale nesuhlasila
@hennyinnsbruck a potrvdilo sa ? Ale ste mala príznaky ja neviem či ísť či odmietnuť...neviem. Čo robiť.
@1stefi121neviem preco vy idete
mne sa z prvej Meningitida potvrdila… takze tam sa nepytali ci mama suhlasi 😅 to som mala na male vtedy
@hennyinnsbruck mám 11 lozisk na mozgu a musia potrvdet alebo vylúčiť sm alebo iné infekčné ochorenie ...
@1stefi121 tak isto by som do toho sla
@hennyinnsbruck áno ale v našej Nemocnici len umret treba ..
@1stefi121 😅😅
Zakladne vysledky tie byvaju do par hodin, ale zvysok trva nejaky ten tyzden dva, aspon mne ked to robili tak som tolko cakala.