Ahojte, prosím vás nebola niektorá z vás v tomto období v Ľubochni na vyšetrení? Chcela by som vedieť ako to tam teraz funfuje.
Ďakujem
Príde ti sms na ktorú tam ráno prídeš , odmeraju ti teplotu, ideš na krv, potom k lekárovi, potom na sono ak je treba a preč. Majú to tam dobre zorganizované, snažia sa aby vo vnútri bolo čo najmenej ľudí.
Super dievčatá, ďakujem za odpoveď.
Bola som pred Vianocami. Vonku sa caka v rozostupoch a podla casu na ktory si objednana ta budu pustat dnu. Zmeraju teplotu, pojdes do rady na krv a potom kam potrebujes, akoze musim povedat, ze super organizacia.
Prosím Vás v ktorej budove sa hlási na hospitalizáciu s dieťaťom, tam kde sa chodí na vyšetrenie? Samozrejme aj test na covit nam budú robiť takže neviem kde sa hlásiť
@zuzka1117 Dobrý deň môj manžel ide zajtra na prvé vyšetrenie do lubochni... Viete mi povedať ako dlho prebieha to vyšetrenie?a či má snim pustia dnu čakať?
Dobrý deň chcela som sa spýtať objednala som sa na endokrinologii ale nie osobné ale online ale neviem či dobre som sa objednala ako zistiť že som sa dobre objednala pozete mi poradiť či ste sa us aj vy takto objednali ďakujem vopred za odpoveď
Ja idem 20-teho má mi prísť sms kedy presne na akú hodinu sa mám dostaviť..... vo vnútri veru už neviem...