LR akútne colostrum

25. okt 2021

Ahojte prosím reálny názor na LR akútne colostrum už keď choroba začala pre dieťa. Nechcem názor od tých čo s tým robia lebo je jasne že to budú vychvaľovať do nebies preto chcem názor niekoho nestranného. Naozaj to tak zaberá ? Dcéra je každý mesiac dva týždne chorá, ja si nemôžem dovoliť byt v kuse s ňou doma (nemá mi kto iný s ňou byť)
Choroba začala dnes, dávam na kašeľ ambrobene, pamycon do nosa a ako vždy každé ráno dávku vitamínov. Teraz na teplotu som jej dala nurofen.
Tie čo ste deťom dávali colostrum zvýšené dávky už pri chorobe zabralo to naozaj ? Nieje to najlacnejšie ale už by som to objednala ak by to naozaj pomohlo 🙏🏻
Imunoglukan a céčko nám akosi nezaberajú, denne zje aj niekoľko ovocia a zeleniny, ja neviem už čo robiť aby konečne vydržala aspoň mesiac v kuse zdravá

zuzka565
25. okt 2021

Ja som používala aj starší syn kolostrum z LR aj tekuté aj kapsulove. Ale používame aj normálne z lekárne a najviac sa nám osvedčilo kozie kolostrum. Stojí asi 25alebo 28e v lekárni.

luciannka83
25. okt 2021

Ja vam poviem tak,....mala som opakovane bolesti hrdla. Svokor mi dal vypit poldecak cerstveho kozie kolostra a do druheho dna ma hrdlo nebolelo a neopakovalo sa to. Vyskusajte. Uvidite, jak bude fungovat na vas

autor
25. okt 2021

@luciannka83 tiež ste kúpili v hociktorej lekárni ?

autor
25. okt 2021

@zuzka565 úplne obyčajne kozie colostrum ? A majú v každej lekárni ?

zuzka565
25. okt 2021

Toto je z benu. Takéto sme mali my

marlent
25. okt 2021

U nas nula bodov vybral 3 kury po 3 flasky a ziadna ani rekonvalescencia rychlejsia ani zlepsenie imunity total vyhodene prachy

autor
25. okt 2021

@zuzka565 ale ja potrebujem skôr tekuté lebo mne dcéra ešte nezje tabletku

autor
25. okt 2021

@marlent ďakujem aspoň budem vedieť
Lebo nieje to malo peňazí ale keby to ma pomôcť tak dám na to…

marlent
25. okt 2021

Presne s takym zamerom som to kupovala ze dam pol kralovstva len nech to zaberie...zbytocne ale zas straaaasne vela ludi si ho chvali tak neviem no u nas 0 bodov

autor
25. okt 2021

@marlent a niečo iné vam zabralo ?

zuzka565
25. okt 2021

Ja dávam malému do mlieka tu kapsulu. Riadne mu ju vysypem do mlieka večer pred spaním.

marlent
25. okt 2021

Nie nic, vratili sme sa z nemocnice buduci mesiac ma kupele predpisali mu bronchovaxon tak dufam ze sa to uz zlomi konecne

cecilia29
25. okt 2021

Ja mám kozie kolostrum domáce. Zázraky nečakajte. Pri chorobách dávam deťom. Ale túto jeseň sú dosť choré. Paradoxne ale nie staršia ktorá začala chodiť do škôlky, ale mladší . Ona tie choroby už v celku pekne zvláda a sú z toho krátkodobé sopliky. Každopádne na ATB nikdy neboli a tými skolkarskymi vírusmi si musia prejsť. Za mňa kolostrum áno, ale určite nefunguje na princípe že dám pri začínajúcej chorobe a na.druhy deň je dieťa fit. Aspoň nie u nás.

autor
25. okt 2021

@cecilia29 určite necakam že hneď bude fit ale aspoň nech sa to nezhorší tak aby bola dva týždne doma s antibiotikami zase

vitriolka
25. okt 2021

ZIADNE KOLOSTRUM. Vyhodene peniaze. Ano, obsahuje sice prospesne zlozky na imunitu”, ale clovek ich v traviacom trakte nevie vyuzit. Kazde jedno kolostrum ma celkom ine zlozenie a navyse su tolen vyzivove doplnky, cize presne zlozenie nikto netusi. A ten, kto tvrdi, ze mu kolostrum zabralo, nemusi vobec vediet, CO vlastne zabralo. Nikto si nerobi sam zaslepene studie. Kolostrum som ako farmaceut nikdy nikomu neodporucala… ak chcete “posilnit” imunitu, treba robit prevenciu.

cecilia29
26. okt 2021

Autorka a tie ATB sú potrebné? Mávajú vysoké CRP, môj kašle 3 týždne ale na ATB to není, ATB dosť brzdia imunitu

autor
26. okt 2021

@cecilia29 zatiaľ nemá

domiste
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
angelinja
19. jan 2023

@vitriolka a co poradis?uz smee m ali asi vsetko uz som rezignovala a dala som le c a de teraz mame imunor uz druhe balenie, ma osem rokov ,druhy rocnik v skole a ked chodil do skolky a v skolke bolo lepsie ,.... to co je teraz je otras...uz nanozaj neviem