Ahojte prosím reálny názor na LR akútne colostrum už keď choroba začala pre dieťa. Nechcem názor od tých čo s tým robia lebo je jasne že to budú vychvaľovať do nebies preto chcem názor niekoho nestranného. Naozaj to tak zaberá ? Dcéra je každý mesiac dva týždne chorá, ja si nemôžem dovoliť byt v kuse s ňou doma (nemá mi kto iný s ňou byť)
Choroba začala dnes, dávam na kašeľ ambrobene, pamycon do nosa a ako vždy každé ráno dávku vitamínov. Teraz na teplotu som jej dala nurofen.
Tie čo ste deťom dávali colostrum zvýšené dávky už pri chorobe zabralo to naozaj ? Nieje to najlacnejšie ale už by som to objednala ak by to naozaj pomohlo 🙏🏻
Imunoglukan a céčko nám akosi nezaberajú, denne zje aj niekoľko ovocia a zeleniny, ja neviem už čo robiť aby konečne vydržala aspoň mesiac v kuse zdravá
Ja vam poviem tak,....mala som opakovane bolesti hrdla. Svokor mi dal vypit poldecak cerstveho kozie kolostra a do druheho dna ma hrdlo nebolelo a neopakovalo sa to. Vyskusajte. Uvidite, jak bude fungovat na vas
@luciannka83 tiež ste kúpili v hociktorej lekárni ?
@zuzka565 úplne obyčajne kozie colostrum ? A majú v každej lekárni ?
U nas nula bodov vybral 3 kury po 3 flasky a ziadna ani rekonvalescencia rychlejsia ani zlepsenie imunity total vyhodene prachy
@zuzka565 ale ja potrebujem skôr tekuté lebo mne dcéra ešte nezje tabletku
@marlent ďakujem aspoň budem vedieť
Lebo nieje to malo peňazí ale keby to ma pomôcť tak dám na to…
Presne s takym zamerom som to kupovala ze dam pol kralovstva len nech to zaberie...zbytocne ale zas straaaasne vela ludi si ho chvali tak neviem no u nas 0 bodov
@marlent a niečo iné vam zabralo ?
Ja dávam malému do mlieka tu kapsulu. Riadne mu ju vysypem do mlieka večer pred spaním.
Nie nic, vratili sme sa z nemocnice buduci mesiac ma kupele predpisali mu bronchovaxon tak dufam ze sa to uz zlomi konecne
Ja mám kozie kolostrum domáce. Zázraky nečakajte. Pri chorobách dávam deťom. Ale túto jeseň sú dosť choré. Paradoxne ale nie staršia ktorá začala chodiť do škôlky, ale mladší . Ona tie choroby už v celku pekne zvláda a sú z toho krátkodobé sopliky. Každopádne na ATB nikdy neboli a tými skolkarskymi vírusmi si musia prejsť. Za mňa kolostrum áno, ale určite nefunguje na princípe že dám pri začínajúcej chorobe a na.druhy deň je dieťa fit. Aspoň nie u nás.
@cecilia29 určite necakam že hneď bude fit ale aspoň nech sa to nezhorší tak aby bola dva týždne doma s antibiotikami zase
ZIADNE KOLOSTRUM. Vyhodene peniaze. Ano, obsahuje sice prospesne zlozky na imunitu”, ale clovek ich v traviacom trakte nevie vyuzit. Kazde jedno kolostrum ma celkom ine zlozenie a navyse su tolen vyzivove doplnky, cize presne zlozenie nikto netusi. A ten, kto tvrdi, ze mu kolostrum zabralo, nemusi vobec vediet, CO vlastne zabralo. Nikto si nerobi sam zaslepene studie. Kolostrum som ako farmaceut nikdy nikomu neodporucala… ak chcete “posilnit” imunitu, treba robit prevenciu.
Autorka a tie ATB sú potrebné? Mávajú vysoké CRP, môj kašle 3 týždne ale na ATB to není, ATB dosť brzdia imunitu
@cecilia29 zatiaľ nemá
Ja som používala aj starší syn kolostrum z LR aj tekuté aj kapsulove. Ale používame aj normálne z lekárne a najviac sa nám osvedčilo kozie kolostrum. Stojí asi 25alebo 28e v lekárni.