Dobry den.Pomohol niekomu Prednison,Medrol alebo iny kortikoid na long covid? Dakujem
Co to je long covid?ja dodnes mam zly cuch aj chut vsetko mi smrdi a ako keby jem zvratky ak niekto vie poradit ci je nieco co mu pomohlo budem velmi vdacna
@domkakvet Svalova slabost,dychavica po namahe,tlak v hlave.Niekto ma bolesti hlavy..Ako kto..
@ajca18 Ja nie ,ale kamaratka nema dodnes cuch po 2 rokoch.Budte rada,ze vam ostalo len to
tak to uz skor sa mohla spustit ina diagnoza,treba sa poriadne vysetrit,vsade,imunologia,reumatologia ,kardiologia ,plucne
Budte rada??to vazne???viete ako to vplyva na psychiku vsetko mi pachne ale ze extremne pachy citim co ma napina z tych pachov na vracanie..nic nechuti ako ma..a ja nie ze nemam cuch ja citim ale extremne smrady
@ajca18 Nemyslim to v zlom.
Chapem,ze je to neprijemne a aj na psychyku to urcite zle vplyva.Myslim to tak,ze co by som ja za to dala mat ,,len,, taky problem.Ja neprejdem niekedy ani do obchodu tu pri dome.Nevladzem.Pri postely mam kyslik co sa nemozem dodychat.A to uz 2,5 roka
To som nevedela to ma velmi mrzi ja mam zas ten cuch a chut taku 2,5roka..drzte sa snad sa vam to zlepsi
@ajca18 Dakujem,aj ja vam zelam nech sa vam aspon troska prinavrati cuch a chut.Veru dlho sa to drzi v tele ten covid..
Ako sa to prejavuje ten long covid?