Ahojte, neviete o nejakom kreme, ktory pomaha na akne a zaroven na vyrazky, ktore sa tvoria pocas pms?
@kikuska63 ahoj, ja som mávala s týmto problém, vyskúšala som všetko možné od zmeny stravy, všelijaké vitamíny... A nič 🙄.
Samozrejme, som bola aj u kožného, dal mi nejaký krém, ktorý keď som používala, som mala krásnu pleť, keď nie, znova sa to tvorilo. Keďže krém obsahoval retinol (retinoidy alebo niečo také, v kreme je to silnejšie ale voľnopredajné také neobsahuje žiadne) tak som si kúpila klasický retinol, ktorý mi veľmi pomohol. Taktiež som pridala kyselinu hyaluronovu, niacin a hlavne SPF 50.
Teraz keď dojčím používam namiesto retinolu bakuchiol.
Samozrejme prvotne som navštívila kozmetičku a naučila som sa pravidelne čistiť tvar ráno aj večer.
Do toho táto moja "rutina" a tvar bola do 2 mesiacoch krásna a žiarivá., ozivena.
Ja si kupujem korejsku kozmetiku cez glasskin a rady čo s pleťou od smartbeauty.
Myslím si, že určite v tom hrajú rolu aj hormóny ale správnymi výrobkami sa docieli aj vytúžené ovocie . Držím palce aby si objavila niečo čo ti bude vyhovovať a zaberať ☺️.
Toto kozmetika nevyrieši. Daj si skontrolovať hladiny hormónov, či tam niečo neskace. Koza je obrazom čreva, takze určite sa na problem treba pozerat z vnútra. Zmeniť stravovanie, poskúšať vylúčiť druhý ako mliečne, sladkosti atd. A ostatne už baby napísali, nastaviť rutinu a zbytočne to neprehanat s kozmetikou.
Ja som mala mega akné a krém SYNCARE GlycoHYAL G10 AHA dosť pomohol, ale aj úprava stravy, vylúčila som lepok, ale na ten krem nedam dopustiť, vydrží dlho a užasne pomáha.