Lokálny krém na akné

kikuska63
20. nov 2022

Ahojte, neviete o nejakom kreme, ktory pomaha na akne a zaroven na vyrazky, ktore sa tvoria pocas pms?

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
caroline_
21. nov 2022

@kikuska63 cajovnikovy olej lokalne

kakawah
21. nov 2022

Aj toto je dobré

kakawah
21. nov 2022
zvedavabuduca
21. nov 2022

@kikuska63 ahoj, ja som mávala s týmto problém, vyskúšala som všetko možné od zmeny stravy, všelijaké vitamíny... A nič 🙄.
Samozrejme, som bola aj u kožného, dal mi nejaký krém, ktorý keď som používala, som mala krásnu pleť, keď nie, znova sa to tvorilo. Keďže krém obsahoval retinol (retinoidy alebo niečo také, v kreme je to silnejšie ale voľnopredajné také neobsahuje žiadne) tak som si kúpila klasický retinol, ktorý mi veľmi pomohol. Taktiež som pridala kyselinu hyaluronovu, niacin a hlavne SPF 50.
Teraz keď dojčím používam namiesto retinolu bakuchiol.
Samozrejme prvotne som navštívila kozmetičku a naučila som sa pravidelne čistiť tvar ráno aj večer.
Do toho táto moja "rutina" a tvar bola do 2 mesiacoch krásna a žiarivá., ozivena.
Ja si kupujem korejsku kozmetiku cez glasskin a rady čo s pleťou od smartbeauty.
Myslím si, že určite v tom hrajú rolu aj hormóny ale správnymi výrobkami sa docieli aj vytúžené ovocie . Držím palce aby si objavila niečo čo ti bude vyhovovať a zaberať ☺️.

lelluska
21. nov 2022

Toto kozmetika nevyrieši. Daj si skontrolovať hladiny hormónov, či tam niečo neskace. Koza je obrazom čreva, takze určite sa na problem treba pozerat z vnútra. Zmeniť stravovanie, poskúšať vylúčiť druhý ako mliečne, sladkosti atd. A ostatne už baby napísali, nastaviť rutinu a zbytočne to neprehanat s kozmetikou.

maggie3310
21. nov 2022

Ja som mala mega akné a krém SYNCARE GlycoHYAL G10 AHA dosť pomohol, ale aj úprava stravy, vylúčila som lepok, ale na ten krem nedam dopustiť, vydrží dlho a užasne pomáha.

petra_ko
21. nov 2022

@kikuska63 Skúste sa prečistiť vnútorne. Na príčine nie je koža. Aj mňa trápili vyrážky. Odporúčam saponíny na prečistenie, Mne veľmi pomohli diamond yacca sa to volá, veľmi super. Nie len pleť mi to prečistilo ale aj celé telo, vrátane vaječníkov.🙂