Lodičky a haluxy

kat15
8. jan 2023

Zdravíčko dámy.
Chcem sa spýtať tie čo máte halluxy tak aké si kupujete topánky na spoločenské udalosti k šatom ? Čakajú ma plesy a svadby a som zúfalá.
Ďakujem za odpoveď a peknú nedeľu prajem

grace55
8. jan 2023

@kat15 je to dosť problém, väčšinou to pretrpim snažím sa nejak roztlačit...Nájsť nejaké, co by sadli, je výhra v loterii. Mam ale v plane si objednať z callashoes.co.uk

kat15
autor
8. jan 2023

@grace55 no ja ten hallux mam iba na jednej nohe a nie ze tak veľký a je to tragédia teda nič mi nesedí

grace55
8. jan 2023

@kat15 existuje sprej na "povolenie" koženej obuvi, možno by ti pomohol.

kat15
autor
8. jan 2023

@grace55 to vyskúšam nevedela som ze niečo také je ďakujem

jaroe
8. jan 2023

@kat15 ja nosím shapen -ny na takéto príležitosti. To je značka. Ale tak ja už svoje nohy roky netýram v "bežnej" obuvi. Stojí mi to za to.

adulka07
9. jan 2023

@kat15 tiež mám haluxy a na pravej nohe to je už dosť vidieť...zvažujem operáciu...tiež som išla na pohreb blízkej osoby v lodičkach a ledva som to vydržala v krematóriu...ešte že som mala inú obuv v aute ...v máji mám ísť na svadbu a neviem čo si obujem

kat15
autor
9. jan 2023

@adulka07 ja som na vlastnej svadbe mala tenisky tam to nešlo tak vidieť pod šatami. Ja žijem v cr a tu už robia ak inú metódu ale operácia jednej nohy stojí 30000 CZK ale už sa nevracaju ako po klasickej operácii. No ja mam 3 svadby tento rok a hrozím sa tiež mam pravú nohu ľavú vôbec

kp7333
9. jan 2023

@kat15 klasicke lodicky uz nenosim, iba take balerinove na nizkom podpatku. kupujem si siroky strih, makke poddajne - vacsinou objednam na bata.sk a doma vklude vyskusam.

kat15
autor
9. jan 2023

@kp7333 skúsim pozrieť no na leto by sa mi najviac hodili nejaké sandalky ja opätky nenosím vôbec kvôli tým nohám...

wiccawicca
9. jan 2023

@kat15 haluxy mám kam mi až siaha pamäť, mala som ich snáď už na základke, fakt si nepamätám ale nikdy ma neboleli, začali ma bolieť až pred štyridsiatkou najprv jeden potom druhý, potom chvíľu nič, až som rozmýšľala nad operáciou. Vyššie topánky som v minulosti nosievala, tiež som to pretrpela občas ale teraz už nenosím, skôr nižšie s menším opätkom alebo žiadnym, už sa to nedá.

kp7333
9. jan 2023

@kat15 aj sandale mam odtial, sice na 4cm opatku, ale pohodlne, flexibilne, myslim ze znacka Comfit.

kat15
autor
9. jan 2023

@wiccawicca no mňa tiež boli hlavne po 8 hod sichte v práci v pracovnej obuvi ako vydržať na tu udalosť by som zvládla ale kde také širšie lodičky kúpiť nejaký nápad mne sa v obchode zdá všetko úzke a to nemám ten halux nejaký veľký

kat15
autor
9. jan 2023

@kp7333 ďakujem pekne mrknem na to

wiccawicca
9. jan 2023

@kat15 Áno to je problém s topánkami a ja mám ešte ľavú nohu o pol cm väčšiu ako pravú, takže ak topánky balerínky či lodičky tak buď má tlačí pravá alebo sa mi vyzúvajú a musím si kupovať s remienkom alebo niečo na taký spôsob, tiež kým kúpim topánky a to hocijaké, som v obchode tri hodiny, vyskúšam pol predajne a kúpim jedny. Fakt robia všetko úzke.