@mon1806 práve tuto značku som nemala, ale kupujem si od avita, c+magnezko, Ťažko povedať o nejakých výsledkoch, účinkoch.?? Ide asi iba u tu vstrebatelnost keď si po chorobe, alebo že máš obdobie neakeho zaťaženia, Ale teraz som si kupila aj c+zinok od adel dewis či ako sa to vola, ale normálne mi to skyslo otvorila som to 2 týždne pred spotrebou, lebo som na to zabudla a aj Vianoce a všetko.... Ale celu dobu pred prvim otvorením to bolo v chladničke. Mám len tuto skúsenosť
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.
s tým nie ale mám s céčkom od lipo c askor a ten teda doporučujem
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.
@mon1806 práve tuto značku som nemala, ale kupujem si od avita, c+magnezko,
Ťažko povedať o nejakých výsledkoch, účinkoch.??
Ide asi iba u tu vstrebatelnost keď si po chorobe, alebo že máš obdobie neakeho zaťaženia,
Ale teraz som si kupila aj c+zinok od adel dewis či ako sa to vola, ale normálne mi to skyslo otvorila som to 2 týždne pred spotrebou, lebo som na to zabudla a aj Vianoce a všetko....
Ale celu dobu pred prvim otvorením to bolo v chladničke.
Mám len tuto skúsenosť