Liposukcia - skúsenosti

andreavysoka72
23. sep 2021

Ahojte baby, uz dlhsie rozmyslam ze by som podstupila liposukciu kedze diety nezaberaju ako si to predstavujem. Znama mi odporucila Slimlipo na Laurinskej tam je nejaka klinika, zevraj jej to pomohlo, mate niekto skusenosti?

natasagregorova
23. sep 2021

@andreavysoka72 na Laurinsku urcite ze nechod ked myslis na Magnificu, kamoska tam bola a odtvedy ma zdravotne problemy..reklamaciu tam ani neriesia...Majitelka davnejsie mala kliniku inde v Ba pod inym menom co musela zavriet lebo chodili len reklamacie a mala len dlzoby...
.. radsej chod do YES Visage.

ivkazba
23. sep 2021

Diéty na toto nezaberajú, to máš pravdu. Ja som svojho času schudla 33 kíl, z oblečenia 46 som išla na 36/38, telo vymakané. Stačilo zmeniť jedálniček a pridať pohyb. Jedálniček nemyslím diétu alebo zmenu životného štýlu. Je to zdravšie ako liposukcia. Len to musí človek aj ozaj chcieť.

bajka16
23. sep 2021

@ivkazba asi tak. Autorka. Treba to ale udržiavať a už tak proste žiť. Zaplatiť si liposukciu je síce rýchlejšie ale ak potom nebudeš na sebe makať sú to vyhodené peniaze. Ako motivácia na začiatok fajn ak. Potrebuješ vidieť hneď výsledok k tomu aby si pokračovala. Ale ak máš v pláne ist na liposukciu a potom na sebe už nepracovat lebo si myslíš že ostaneš taka tak ťa asi sklamem 🙆‍♀️

andreavysoka72
autor
23. sep 2021

@bajka16 ano presne som toho isteho nazoru a suhlasim aj s @ivkazba, no ja cvicim a toto by bolo len take male odmenenie sa za tie slzy a pot co ma stoja v gyme. Som jablckovy typ postavy po mamine. :(

bajka16
23. sep 2021

@andreavysoka72 a nezaplatis si radšej trénera aj s jedalnickom na mieru? To by bolo asi z dlhodobejšieho hľadiska funknejsie. Lebo keď nevieš ako nato ťažko ťa zachráni jednorázová záležitosť.

dagmarnespesna
23. sep 2021

@natasagregorova Naozaj???? :O to som nevedelaa!!!! ja som dostala od byvaleho priatela permanentku na slimlipo podbradku a aj ked sme sa rozisli tak som to vuzila, lebo tento esteticky problem ma trpil dlhsie a bola som asi 5krat na tej magnifike a som velmi spokojna a predtym som bola inde v ba ale takyto efekt nic nemalo (nepamatam si nzov ale nieco estetic). ale sila fakt to s tou tvojou kamoskou, to mi je luto

kittykat22
23. sep 2021

Skus sa spytat v tejto skupine https://www.modrykonik.sk/group/7291/?page=5&sc... je to plasticka chirurgia a estet. dermatologia. Baby ti poradia.

@natasagregorova yes visage by som nedoporucovala. Su aj lepsie kliniky.

ivkazba
23. sep 2021

@andreavysoka72 slzy a pot v gyme? To nerob, nerob niečo, čo ťa nebaví a je ti z toho ťažko. Nájdi si šport a aktivity, ktoré ťa budú baviť. Ja som napríklad robila silový a funkčný tréning, mňa to bavilo, keď som mala ťažké obdobie v práci, to bolo to, čo ma spružilo. Na schudnutie, formovanie a následné udržiavanie potrebuješ byť aj psychický fit. Takže treba si nájsť šport, ktorý ťa síce vyštaví, ale zároveň nakopne.

andreavysoka72
autor
23. sep 2021

@bajka16 no praveze preto ma zaujala ta ponuka na slimlipo v magnifice lebo by som mala jedalinicek na mieru gratis a to mi prislo vyhodne, ale pozriem sa teda este, lebo takto by som to mala dva v jednom

andreavysoka72
autor
23. sep 2021

@ivkazba ano to mas pravdu, snazim sa kombinovat aj zumbu a doma take tie typicke drepy, brusaky, niekedy zajdeme so sestrou na plavaren a na prechadzky na maly dunaj. snazim sa to vsetko miesat ale niekedy to je narocne, hlavne ja som nikdy nebola extra sportovy typ

bajka16
23. sep 2021

@andreavysoka72 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ no ako myslíš. Ale mne veľmi pomohlo cvičiť s niekym nie sama. Plus jedálniček nabitý a presne taký aký potrebujem. Hento neviem. Ísť na zákrok a potom ďalej cvičiť bez chuti no Cojaviem.

boruska80
29. sep 2021

Je pravda že po liposukcii sa treba udržiavať. Ja som na Slim lipo v Yes Visage bola pred pár rokmi a moje brucho vyzerá dobre - ale dala som sa na zdravú stravu a šport. Ono to dosť ovplivní. Pretože veľa ľudí si myslí ž keď pojdu na liposukciu tak už sa nikdy nemusia hýbať a to je chyba.