Liposukcia - odsatie tuku

kikulienka94
12. mar 2022

Ahojte, dali ste si niekto robiť ozajstnú liposukciu? Myslím tým reálne odsatie tuku. Na akej klinike ste si to nechali robiť? Som zo ZA ale veľa je toho v rámci BA .... jedna klinika je v MT, ale rada by som počula nejaké reálne skúsenosti s klinikami a liposukciou.

mogaa
12. mar 2022

@kikulienka94 kamarátka bola v BA....nepomohlo...teda teoreticky ano, ale keďže sa stravovala rovnako ako pred liposukciou, odzrkadlilo sa to inde ako bol odsatý tuk.....ono liposukcia nie je nejaký zázrak že dám si ju urobiť a už nepriberiem....takže oveľa múdrejšie je ísť niekam kde ťa naučia ako sa stravovať a cvičiť....

kikulienka94
autor
12. mar 2022

@mogaa to ja viem, ja si chcem liposukciou dopomocť v oblastiach kde sa ťažko chudne (boky, zadok, sthená) vzhľadom na typ postavy.

mogaa
13. mar 2022

@kikulienka94 ono urobia ti to na jednom mieste, ale ten tuk sa usadí pri kalorickom nadbytku vedľa.....nenapichajú ti celé brucho(príklad).....pichnú kanilu do určitej časti a odsajú tuk, ale nenapichajú celé brucho ak rozumieš čo myslím....tá kamarátka potom mala tukový vankúš pod prsiami....ono ak chudneš - chudne sa kalorický deficitom a aj keď sa ti to nezdá ide to rovnomerne.....tam kde sa ukladá najviac tuku tam to pôjde najpomalšie (zdanlivo), lebo je tam najviac toho tuku...ale telo uplne inak vyzerá ak cvičíš.....môžeš mať kludne o 5-10kg viac ako teraz a pritom budeš vyzerať lepšie....cvičením formuješ, spevňuješ, tvaruješ....nikdy sa necvičí len na určitú časť ale na celé telo...ty ak máš silné nohy, musíš cvičiť aj vrch tela, nielen nohy, opticky ak spevníš vrch tela bude to vyzerať lepšie, súmernejšie, napriek tomu že spodok tela bude väčší....samozrejme musíš cvičiť aj tie nohy aby si ch spevnila a vytvarovala....

jituska666
7. okt 2022

@kikulienka94 uz si podstupila liposukciu?