Prosím vysvetlite mi to lepšie co to znamená aká operácia lipo + miniabno?
@sissy27 mate s tým prosím niekto skúsenosť?? Odstránia aj fakt tuk malý?? Zostal mi po pôrode ale nieje to estra veľké aby ma ne vysmiali.. Mám s tým ísť ku gyn alebo kde prosím
Klinika plastickej chirurgie, gynekológ s tým nič nemá. A keďže je to estetický zákrok, tak si všetko platíš sama - predoperačné vyšetrenia aj samotný zákrok. A vyber si naozaj dobrého plastického chirurga, nech potom neplačeš…
Vysmiať ťa určite nevysmeje nikto, ale kľudne sa môže stať, že ti povedia, že nie je čo upravovať.
@sissy27 a ako mam zistiť ci to po pôrode dokážem zhodiť napríklad cvičením alebo treba operáciu
Kolko si po porode cvicis?ak to je mini radsej by som si zaplatila trenera a nie odsatie tuku.Pojdes na konzultaciu a uvidis preco by Ta mali vysmiat ved platis😀
No a ako dlho si po pôrode? Už si aj skúšala cvičiť a upraviť si jedálniček?
Ak si krátko po pôrode a máš len väčšie bruško, to vôbec nemusí byť tuk, ale jednoducho natiahnutá koža a všetko, veď si v tom bruchu nosila 9 mesiacov dieťa…a ak si predtým nebola zvyknutá na šport, tak ťažko môžeš chcieť zázrak v podobe plochého brucha hneď po pôrode.
Ešte to môže byť diastáza, tá sa dá niekedy vyriešiť špeciálnymi cvikmi pod dohľadom fyzioterapeuta a niekedy ani to nepomôže a treba to riešiť operačne.
Nájdi si dobrého plastického chirurga, objednaj sa na konzultáciu a uvidíš, na čom si.
Ja som aktuálne týždeň po tomto zákroku. Určite hneď po pôrode by som to neriešila. Až po určitom čase, ak sa to stravou a cvičením nezmení, tak to treba riešiť cez plastického chirurga. Pred samotným zákrokom je konzultácia a lekár zhodnotí aký zákrok bude pre teba vhodný. A ako píšu žienky vyššie určite dosť záleží na výbere lekára. A mne sa teda nestalo, že by ma vysmial. Skôr sa snažil poradiť, usmerniť čo je pre mňa najlepšie a až potom som sa rozhodla že do toho idem.
@luccija je to male.. Hlavne keď sedím tak to tak ovysa akoby.. 6 m.. Po sekcii
Liposukcia + miniabdominoplastika
Odsatie tuku a úprava brucha