Lipo + miniabno

18. sep 2022

Prosím vysvetlite mi to lepšie co to znamená aká operácia lipo + miniabno?

sissy27
18. sep 2022

Liposukcia + miniabdominoplastika
Odsatie tuku a úprava brucha

autor
18. sep 2022

@sissy27 mate s tým prosím niekto skúsenosť?? Odstránia aj fakt tuk malý?? Zostal mi po pôrode ale nieje to estra veľké aby ma ne vysmiali.. Mám s tým ísť ku gyn alebo kde prosím

sissy27
18. sep 2022

Klinika plastickej chirurgie, gynekológ s tým nič nemá. A keďže je to estetický zákrok, tak si všetko platíš sama - predoperačné vyšetrenia aj samotný zákrok. A vyber si naozaj dobrého plastického chirurga, nech potom neplačeš…
Vysmiať ťa určite nevysmeje nikto, ale kľudne sa môže stať, že ti povedia, že nie je čo upravovať.

autor
18. sep 2022

@sissy27 a ako mam zistiť ci to po pôrode dokážem zhodiť napríklad cvičením alebo treba operáciu

luccija
18. sep 2022

Kolko si po porode cvicis?ak to je mini radsej by som si zaplatila trenera a nie odsatie tuku.Pojdes na konzultaciu a uvidis preco by Ta mali vysmiat ved platis😀

sissy27
18. sep 2022

No a ako dlho si po pôrode? Už si aj skúšala cvičiť a upraviť si jedálniček?
Ak si krátko po pôrode a máš len väčšie bruško, to vôbec nemusí byť tuk, ale jednoducho natiahnutá koža a všetko, veď si v tom bruchu nosila 9 mesiacov dieťa…a ak si predtým nebola zvyknutá na šport, tak ťažko môžeš chcieť zázrak v podobe plochého brucha hneď po pôrode.
Ešte to môže byť diastáza, tá sa dá niekedy vyriešiť špeciálnymi cvikmi pod dohľadom fyzioterapeuta a niekedy ani to nepomôže a treba to riešiť operačne.
Nájdi si dobrého plastického chirurga, objednaj sa na konzultáciu a uvidíš, na čom si.

lilianka28
19. sep 2022

Ja som aktuálne týždeň po tomto zákroku. Určite hneď po pôrode by som to neriešila. Až po určitom čase, ak sa to stravou a cvičením nezmení, tak to treba riešiť cez plastického chirurga. Pred samotným zákrokom je konzultácia a lekár zhodnotí aký zákrok bude pre teba vhodný. A ako píšu žienky vyššie určite dosť záleží na výbere lekára. A mne sa teda nestalo, že by ma vysmial. Skôr sa snažil poradiť, usmerniť čo je pre mňa najlepšie a až potom som sa rozhodla že do toho idem.

autor
19. sep 2022

@luccija je to male.. Hlavne keď sedím tak to tak ovysa akoby.. 6 m.. Po sekcii