Ahojte, neviete mi poradiť nejaké bylinky alebo voľnopredajné lieky na zvýšenie chuti do jedla? V poslednom čase mi vôbec nechutí jesť a jem dačo len preto, že musím.
@miskazlm ahoj, ten uzivam uz par mesiacov ale s chutou do jedla mi to nic nespravilo
Bola tu nedavno podobna tema a spominali tam peritol, no je to na predpis...
@ikonica skusim najst tu temu, dakujem
A pivné kvasnice?
@buberova tie som kedysi jedla ale nie kvoli nechutenstvu…len ja mam taky hlupy problem ze neviem prehltat tabletky 😀 a viem ze tie pivne kvasnice sa beru naraz aj styri asi trikrat do dna..a to bolo na mna moc 😀
A zelezo mas v poriadku?
@ikonica ano zelezo je v norme
mne veľmi pomohli biopron probiotiká ale tak, že dlhodobo som nemala pocit hladu jedla som 1x denne a keď som ich začala brať tak jedla by som 24/7 (od takého 2-3.dňa odkedy som ich začala brať)😂 a aj o vit.B sa hovorí, že je na podporu chuti do jedla ale ten na mňa vôbec nezaberal.
@gdpr super dakujem za tip…ja by som rada jedla 24/7 😀 idem do lekarne a spytam sa na tie probiotika…lebo vitamin B ani mne nezabera
@michaelam2 Lieky na znizenie chuti do jedla? 😅
@number19 coze? nechapem :D pisem o zvyseni chuti do jedla
@michaelam2 Ja by som potrebovala lieky na znizenie chuti do jedla...nic v zlom...ja mam chut jest den a noc...som sa vyjadrila mimo temu...😉
@number19 aha taaak 😀 no keby to slo tak by som si hned tu chut do jedla vzala 😀
@michaelam2 Ahoj, skúsila si B-komplex? Zvyšuje chuť do jedla.