Lieky na zväčšenie pozadia

kikuska6913
24. okt 2022

Ahojte baby. Mám 22 rokov. Viem že moja otázka znie naozaj bizarné... Ale neviem kam sa obrátiť. Chcela by som sa opýtať či fungujú prípade mal niekto skúsenosti z tabletkami na zväčšenie zadku. Totiž ... aby ste mi hneď nepísali o cvičený , nie nedá sa s cvičeným dosiahnuť veľké pozadie! Áno, dá sa dosiahnuť pevnosť a napnutosť svalov , to beriem . 3 roky som sústavne , namáhavo , silovo cvičila a áno dosiahla som spevnenie pozadia ale veľkosť bola stále tá istá. Aj zadok ma určité tvary. Žiaľ som po mojich rodičov zdedila práve ten tkz. trojuholník ( charakteristický názov typu zadku) a jednoducho mi chýba po bokoch sval ktorý by som mohla cvičiť, či možnosť usadzovania tukov, ktoré by sa dali formovať . Plastika zadku je cenovo nereálna pohybuje sa okolo 2tisíc a viac ... tabletky by boli lacnejšie a zase nepotrebujem mať pozadie veľkosti slona stačí mi mať zadok normálny , dievčenský , obyčajný .... nechcem mat plochú dosku na ktorej sa nedá sedieť lebo ma tlačia kosti .... každá baba chce mat zadok pekný alebo v mojom prípade mať niečo čo sa dá definovať ako zadok ...Skúšala som minulosti lieky na spevnenia a velkosť prs a dosiahla som efekt , ktorý sa mi páčil a bol viditeľný a môžem odporučiť na internete som sa dočítala niečoho aj som kontaktovala stránky ale osobne mi nepotvrdili že ich lieky sú určené za pozadie ale na niečo iného .... našla som zahraničné krémy ale tie sa na Slovensko nedajú dopraviť... preto som chcela vyskúšať túto možnosť prípadne mi môžete odporučiť injekcie alebo aj tie cviky ale pripomínam že som 3 roky cvičila a na každý rok vystriedala trénerov , mala som aj diétu , zameranie práve na zadok ! ... Viem že možno nenájdem pochopenie vo vela ľuďoch , ale som žena a ako každá žena túžim byt príťažlivá a páčiť sa aj sama sebe...mať malý zadok je nekomfortné , ked sedím kosti mi tlačia a bolí to .. sadnem si na muža a povie mi postav sa tlačia ma kosti ... nie je to príjemné počúvať .

syslik81
24. okt 2022

nie ziadne tabletky nic nezvacsia ani cicky a ani zadok ..max naleju vodou a to hned vyprcha ked prestanes ten sajrajt jest .. jedine implantat alebo zvacsenie vlastnym tukom tzv brazilska metoda ak sa nemylim

cecilia29
24. okt 2022

Neviem ti poradit, ale pripnem sa. Aj mna moj zadok trapil.

simsalabim
24. okt 2022

@kikuska6913 hm, ja ked som bola na SS ci VS, my sme sa zvykli pytat jedna druhej - nemam v tomto moc velky zadok? Vobec nerozumiem potrebe ho mat velky, odpust mi. A pchat kvoli tomu do seba kto vie co…. Naco????

haley7897
24. okt 2022

Ako píšeš, cvičením objem nezvacsis. Akú diétu si mala. Čo potrebuješ je ísť surplus calorie. Odpustiť si kardio a pod. Nabrať hmotu, potom cvičenie na spevnenie a potom pripadne zhodiť kg ktoré sa pripadne nalepili počas surplus príjmu tam kde nechceš. To ak chceš naozaj objem.

bessie12
24. okt 2022

@kikuska6913 nie, nic take neexistuje. Tak ako aj na zvacsenie prs, tak to iste plati aj pre zadok. Je to len biznis nic viac. Mozno tak placebo efekt. Keby to naozaj tak pomahalo ako to propaguju ti co to predavaju, tak plasticky chirurgovia by pomaly nemali co robit.

mandzula
24. okt 2022

Oslov trenera Jan Mega - pozri FB, ten ti zadok "vyrobi", je to pan. Tabletky ani kremy na zvacsenie zadku neexistuju.

petruldo
24. okt 2022

@kikuska6913 zadok sa vycvičiť dá ALE ku silovemu tréningu treba pridať bielkoviny v strave, aby ten sval mal z čoho rásť. Teda v preklade môžeš posilňovať do aleluja ak nedodas bielkoviny na rast sval nenarastie. A to sa bavíme min o 3 -5 g bielkovín na kg hmotnosti.

januska12323
24. okt 2022

Zadok je tvorený tukom a svalmi, ak nemáš ani jedno tak sa s tým zmier.

haley7897
24. okt 2022

@haley7897 ešte aby som sa upresnila. Počas surplus treba ubrať z kardia ale zároveň pridať na váhe 👉🏼🏋🏽‍♀️ s ktorou cvičíš. Potom by ti nemal zostať ani nejaký významný príbytok tuku tam kde nechceš.

lilope
24. okt 2022

@januska12323 každý, kto nie je nejakým spôsobom fyzicky zdeformovaný, rozumej nemá nejakú fyzickú poruchu, má rovnaké svalstvo v tele ako všetci ostatní. Len ho má možno menšie, inak usporiadané, ale má ho. Aj autorka ten sval má, len podľa popisu menej vyvinutý ako je bežné.
@autorka správnym cvičením a stravou môžeš zadok viac vytvarovať, práve správne cvičenie je základ plus strava a žiadne zázračné pipulky na to naozaj neexistujú.