Lieky na závraty

mia002
6. okt 2016

aké lieky na zavraty vam pomohli okrem betasirc, vyšetrenia sú všetky v poriadku ale lieky nezaberaju .ďakujem

catherinah
6. okt 2016

@mia002 zavraty nemozu byt len tak. Co krcna chrbtica? Niekde pricina byt musi...

mia002
autor
6. okt 2016

stres ?

cervikpepik
6. okt 2016

@mia002 ja som mala nootropika a vazodilatancia

charity
6. okt 2016

@mia002 Mne pomohla dieta pri histaminovej intolerancii. Zavrat bol jej symptom.

Existuje kniha Menierova choroba a tam je popisane mnozstvo dovodov zavratov. Napriklad aj bezne solenie moze niektorym sposobit zavrat. Takze si pis co robis, co jes a hladaj suvislost s vyskytom zavratov.

tetania
6. okt 2016

Ahoj ja mam zavraty denno denne☹ rano jak vstanem az pokial nepojdem spat. Aj rovnovahu mam na prd trochu prejdem a uz ma taha do stran.vysetrenia mam tiez vsetky okey. Hovoria ze zavraty pozu byt aj xo psychickeho hliadiska tak neviem.aj casto mi je na odpadnutie...

ivanakaka
6. okt 2016

antidepresiva hned

ivanakaka
6. okt 2016

nic ine bohuzial tiez ze tetania najprv

mia002
autor
7. okt 2016

@tetania a máš nejaké lieky?

mia002
autor
7. okt 2016

@ivanakaka pomohli ti?ako si pociťovala závrat?

mia002
autor
7. okt 2016

@cervikpepik aku si mala príčinu závratov?aký lekár ti dal také lieky, nepočula som o tom ešte

syrik
7. okt 2016

Dorsiflex a Urutal. Tiež ma začalo ťahať do strán - vraj vyčerpanie. No ja som zistila, že to na mňa ide vždy pred menzesom. Vtedy náradím magnézium, b- komplex a idem na šetrný pohon.

catherinah
7. okt 2016

@mia002 a tlak máš aký?
Ja ked mám nízky, tak mám točáky.

mia002
autor
7. okt 2016

@catherinah nie tlak je ok.cítim že nie je niečo v poriadku v mojej hlave

tetania
10. okt 2016

lieky neberiem ziadne iba rano vecer magne B6 beriem. ale neurologicka mi chce dat antideprresiva... mam ich skusit podla Vas brat ? ...

ivanakaka
10. okt 2016

tak ja som musela brat lebo vzapati na to zacali psychicke problemy...skus magnezium robit len to co t bavi nie co neni v rovnovahe...no telo sa zblazni brani sa...tak mne jedine to pomohlo...ale beriem uz roky...ak vies vydrzat neber a zmen svoj zivot ak nevies vydrzat ber...ja som nevedela

ivanakaka
10. okt 2016

pomohli, mala som pocit ako kolisanie na lodi ked som napr sedela

ivanakaka
10. okt 2016

pretazila som sa robila a nespala a navstivila homeopata ludia nikdy nechodte k homeo...

ivanakaka
10. okt 2016

proste homeopatia je zla a ano tieto stavy mozu byt psychicke a ano antidepresiva pomahaju ale ci je dobre ich brat. Ano ked musis nie ked nemusis.

syrik
11. okt 2016

Súhlasím s tou homeopatiou.... Psychické problémy, problémy so zlými snami - to všetko môže byť dôsledok.

juliet86
11. okt 2016

Ahoj zavrqty mozu mat vela pricin. Su priznakom. Ma jeden druh zavratov pomaja mavsteva velmi kvalitneho fyzioterapeuta

mia002
autor
11. okt 2016

@ivanakaka prosím ťa napísala by si názov lieku čo si brala?

ivanakaka
11. okt 2016

mas rozne antidepresiva doktor vie co ma predpisat nemozes podla mna sudot seba tak to nefunguje ...seroxat, paretin....

ivanakaka
11. okt 2016

mas rozne antidepresiva doktor vie co ma predpisat nemozes podla mna sudot seba tak to nefunguje ...seroxat, paretin....a ja by som nesla k fyzio, homeo...atd

mia002
autor
12. okt 2016

@ivanakaka to určite,len nežije na slovensku, a nevidia pomôcť.tdaja

mia002
autor
12. okt 2016

@ivanakaka prosím ťa ako si pociťovala závrat, mala si tiež tak že si nemohla udržať rovnováhu? akoby sa telo hýbalo pri chôdzi?

ivanakaka
14. okt 2016

viem ze ucho moze toto sposobovat, dala by som si na tvojom mieste spravit celkove vysetrenia hlavne neurologicke a mozno usi...ale si myslim ze je to psychika mas aj ine stavy, uzkost, panika, zaludok, vycerpanie...pocit ze nemozes dychat ze odpadnes...to vsetko najskor je psychika

ivanakaka
14. okt 2016

ak ta posielaju k psychiatrovi chod je to normal doktor, ak ti to pomoze takco

tetania
16. okt 2016

Ja mam stale tie stavy ze na odpadnutie mi je potom zavraty proste nemozem stat na jednom mieste alebo pri chodzi ma taha alebo mam pocit ze spadnem odpadnem a tak je to hrozne. A samozrejme uz som si privovala aj uzkost. Mne aj neurolog chce nasadit antidepresiwa

ivanakaka
20. okt 2016

Neviem tetania ja som nemohla normalne zit to bol moj pocit jediny

ivanakaka
20. okt 2016

Musela som brat lieky ked ich mam citim sa uplne normalne ako predtym... Ked ich nemam o 3 mesiace sa mi to vrati a stale nieco ine horsie...ale vydrzala som uz aj rok bez liekov a dobre a potom zle...tak tak si zijem