Lieky na ukľudnenie

14. okt 2024

Ahojte môže lieky na ukludnenie predpísať aj všeobecný lekár? Mam ťažké životné obdobie som v neustálom strese a dnes sme prišli o domáceho miláčika. Ja to nedávam a boli ma každý nádych.

vero_nika28
14. okt 2024

Môže ti predpísať buď Neurol alebo Lexaurin. Ja som tak bola u všeobecného, vysvetlila mu čo je vo veci a predpísal. Ale opatrne s nimi aj pri tých málo mg vzniká postupná závislosť.

minenkak
14. okt 2024

Ani jednu z tých tabletiek neber,neskutočná závislosť na nich vzniká

autor
14. okt 2024

@minenkak a co mam robiť? 😔 snažím sa prekonávať každý jeden deň ale je mi stále iba horšie

minenkak
14. okt 2024

Keď budeš závislá,bude ti ešte horšie,mám v rodine dvoch ľudí čo to brali a trvalo roky kým sa dostali zo závislosti ,bratrancovi to trvalo desať rokov,sestra to potrebovala pár týždňov a dostávala sa z toho rok a vieš koľko krát sa musela vrátiť na začiatok

loliki
14. okt 2024

Pred chvíľou som to písala inde: VEĽA Magnézia, maku, objatí, slnka, vzduchu. Pri každom strese sa nám odbúra a míňa Mg, preto ho treba dodať do buniek, ináč upadáme do depky. 😉

janinah
14. okt 2024

Persen forte,je voľnopredajné

hradnapani
14. okt 2024

ano, vie predpisat, ale nemal by ti ho predpisovat dlhodobo kvoli tej navykovosti (ak je zodpovedny). Inak si nasad magnezium, bkomplex, persen a toho lekara by som nechala ako neskorsiu moznost.

harrisson
14. okt 2024

🍷🍷🍷

euka210
14. okt 2024

psycholog a na uzkost moze lieky aj obvodak dat, zavislost vznika pri velkych davkach a dlhom obdobi. Po tydzni urcite nie.
Skus aj ten Persen najprv a ked je to vazne ci dlhotrvajuce, tak ja som skor za psychologa ako za lieky.

deti95060810
14. okt 2024

@loliki prepáč ale tvoje objatia, mak a pod. hlúposti na psych. diagn. veru nepomôžu...
tam jedine lieky.
liečenie makom by bolo super a najmä lacné. žiaľ nie vždy to ide.

deti95060810
14. okt 2024

ak máš problémy tak kľudne aj na pohotovosť... pichnú niečo na ukľudnenie a predpíšu lieky.

loliki
15. okt 2024

@deti95060810 S týmto by si išla ty na pohotovosť o 21.30, že si prišla o domáceho miláčika? To vážne??? 😲 Toto majú riešiť lekári ako vážny zdravotný stav?
Mne by stačilo objatie a Mg.

deti95060810
15. okt 2024

@loliki aké vážne... k panikám si ľudia volajú RZP...
čo stačí tebe neznamená že stačí ostatným....

loliki
15. okt 2024

@deti95060810 Skadiaľ berieš, že autorka má paniku a psychickú diagnózu? Kde si to vyčítala? Takže už ani nie ísť na pohotovosť ale rovno sanitku volať, lebo niekto príde o domáceho miláčika. Ty si záchranárka?