Ahojte môže lieky na ukludnenie predpísať aj všeobecný lekár? Mam ťažké životné obdobie som v neustálom strese a dnes sme prišli o domáceho miláčika. Ja to nedávam a boli ma každý nádych.
Ani jednu z tých tabletiek neber,neskutočná závislosť na nich vzniká
@minenkak a co mam robiť? 😔 snažím sa prekonávať každý jeden deň ale je mi stále iba horšie
Keď budeš závislá,bude ti ešte horšie,mám v rodine dvoch ľudí čo to brali a trvalo roky kým sa dostali zo závislosti ,bratrancovi to trvalo desať rokov,sestra to potrebovala pár týždňov a dostávala sa z toho rok a vieš koľko krát sa musela vrátiť na začiatok
Pred chvíľou som to písala inde: VEĽA Magnézia, maku, objatí, slnka, vzduchu. Pri každom strese sa nám odbúra a míňa Mg, preto ho treba dodať do buniek, ináč upadáme do depky. 😉
Persen forte,je voľnopredajné
ano, vie predpisat, ale nemal by ti ho predpisovat dlhodobo kvoli tej navykovosti (ak je zodpovedny). Inak si nasad magnezium, bkomplex, persen a toho lekara by som nechala ako neskorsiu moznost.
🍷🍷🍷
psycholog a na uzkost moze lieky aj obvodak dat, zavislost vznika pri velkych davkach a dlhom obdobi. Po tydzni urcite nie.
Skus aj ten Persen najprv a ked je to vazne ci dlhotrvajuce, tak ja som skor za psychologa ako za lieky.
@loliki prepáč ale tvoje objatia, mak a pod. hlúposti na psych. diagn. veru nepomôžu...
tam jedine lieky.
liečenie makom by bolo super a najmä lacné. žiaľ nie vždy to ide.
ak máš problémy tak kľudne aj na pohotovosť... pichnú niečo na ukľudnenie a predpíšu lieky.
@deti95060810 S týmto by si išla ty na pohotovosť o 21.30, že si prišla o domáceho miláčika? To vážne??? 😲 Toto majú riešiť lekári ako vážny zdravotný stav?
Mne by stačilo objatie a Mg.
@loliki aké vážne... k panikám si ľudia volajú RZP...
čo stačí tebe neznamená že stačí ostatným....
@deti95060810 Skadiaľ berieš, že autorka má paniku a psychickú diagnózu? Kde si to vyčítala? Takže už ani nie ísť na pohotovosť ale rovno sanitku volať, lebo niekto príde o domáceho miláčika. Ty si záchranárka?
Môže ti predpísať buď Neurol alebo Lexaurin. Ja som tak bola u všeobecného, vysvetlila mu čo je vo veci a predpísal. Ale opatrne s nimi aj pri tých málo mg vzniká postupná závislosť.