Ahojte, poradte mi prosim nejaky volnopredajovy liek, sirup alebo sumive tablety ci prasok, ktore sa vam osvedcili a fakt ze zaberaju, partnerka pocituje bolest v prieduskach a ma suchy kasel. Stoptussin nie. Rozmyslam nad pleumolysinom, erdomedom alebo ACC long, mate skusenosti? Zaberali vam niektore?
Dakujem
Isla by som k lekarke, ci uz netreba aj ATB. Ja mam osvedceny Erdomed (ten na predpis). Pridala by som aj antihistaminika.
Cibulovy caj je zazrak. Das do hrnca s vodou varit cibulu,pridavam tam bud majoranku alebo tymian k tomu salviu,matu a rozmarin. Povaris cca 5 minut. Do mierne vychladnuteho dam citron a med a popijam cely den.
Brala ATB 10dni. Predtym antihistaminika na predpis ( dvoje dokonca ). Bola v poriadku na par dni a teraz ju to znovu chytilo ale uplne inak ako predtym, bez teplot a tak.. pytam sa pretoze momentalne sme odcestovane v inom meste ( ona je z KE a sme v BA ) a nema moznost ist ku doktorovi tak skoro a na pohotovosti v bratislave sa viete ako dlho caka pri chorobnych pripadoch, ktore vie riesit doktor…