Lieky na pozdvihnutie nálady

1. okt 2022

Existujú lieky na zlepšenie nálady? Volnopredajné.
Máme dosť veľké starosti ktoré ma pomaly pohlcujú. Som smutná, nevrlá, nič sa mi nechce....
Prosím nepíšte mi alkohol. ďakujem.

majkabajka321
1. okt 2022

Depresss vitaminy

refly
1. okt 2022

Su a ked vbehnes do lekarne a opytas sa, tak ti aj daju, ale samozrejme ze to nepomaha. Ja som skusala, vysledok nulovy, za mna vyhodene peniaze.

teki1
1. okt 2022

Magnézium

h2
1. okt 2022

@refly Tieto veci vraj treba užívať dlhodobo, niekedy sa výsledok dostaví až po viacerých týždňoch užívania. Také, že dám si tabletku a hneď je svet krásny, neexistuje. Aspoň nie legálne. 😁
Autorka, vraj čaj z ľubovníka bodkovaného má takéto účinky. Ale tiež to treba piť dlhšie, než to zaberie.

lejllamt
1. okt 2022

A spánku máš dostatok? Možno je to aj z únavy a keď nespíš pravidelne alebo iba veľmi málo ovplyvňuje to aj tvoje správanie a tvorbu hormónov. V lekárni majú veci aj na to ale možno ti to ani nebude treba. A možno by ti prospel výlet a zmena vzduchu, vypadnúť niekam s kamoškou, do wellnessu alebo na hory, ideálne aj na noc ak sa dá.

ivangeline
1. okt 2022

Drogy moja..nic ine. Lusknutim prsta sa nezmeni nastavenie..

autor
1. okt 2022

@ivangeline 👎👎👎
takú radu si nechaj pre seba...

beata_k
1. okt 2022

Skus Sedatif PC

kim2028
1. okt 2022

Najlepšie sú aktivity rôzneho druhu. Urob si čas na seba a uvidíš, že bude to lepšie... Ja mám napr. schizofréniu. Prišiel som časom na to, že môžem mať aj pekné dní napriek tejto ťažkej diagnóze...

marion30
1. okt 2022

Skus vitamíny magnezium b-komplex, tiež to takto mam teraz akotak to zlepší náladu.

refly
1. okt 2022

@h2 ja som ich jedla asi 2 mesiace, kazdy den. Ked ma clovek problemy, alebo zachadza do depresie, tak volno predajne "lieky" su na to trosku kratke. Je to skor taka vec, ktora neurazi, ale ani moc nepomoze.
Ano, nedostatok niektorych vitaminov moze sposobit a zhorsuje tazke mentalne stavy, ale ak je clovek nestastny, nenaplneny, ect, tak vitamin mu realne nepomoze.

wlf
1. okt 2022

L-tryptofan je pecka, mam jedno balenie, ak chceš, pošlem ti. A mam aj sedatif PC, ale to mi nijak nepomahalo

bielavila
1. okt 2022

L-teiptofan aj mna dal dokopy celkom, sedativ pc som si vcera dals v tehotenstve a celkom ma ukludnil

svetlonos
1. okt 2022

ahoj,
objednaj si sunnysoul. Zazila som kolegyni ked ich brala a ked ich vysadila. Su to vitaminy. Pocas uzivania zlata, nerozculovali ju mnohr veci atd.

barborka37
19. okt 2023

Sedatif ...mala som taketo..dalas som si dva pod jazik pred spanim....a dalsi den som mala vpohode....takze ja by som toto a este ked tak nejaky sport ako beh ci tak to robi cloveka stastnym

akbara77
19. okt 2023

Namiesto liekov hladaj aktivity, ktoré ťa bavia.volno predajne lieky na zlepšenie nálady je drahý moč.