Ahojte vedeli by ste mi poradiť lieky na kyselinu? Voľnopredajné?Dnes mi prišli výsledky zo stolice na Helicobactera a vyšiel negatívny. Doktor hovoril že sa dáva niečo na kyselinu a žalúdok a chcela by som skúsiť niečo voľnopredajné máte niekto skúsenosti s niečím?
@slniecko263 nolpaza, helicid..za mňa top Helicid 🙂
@bloger je voľnopredajný? Nemá nežiaduce účinky?
@ivkav5 je voľnopredajný? Nemá nežiaduce účinky?
@slniecko263 myslim ze na predpis a zaberal mi
@slniecko263 slabší je voľnopredajný,silnejší na predpis..určite stačí slabší, mam silný reflux a pomáha, zaberá vždy🙏 voľnopredajný a bez vedľajších účinkov, teda aspoň u mňa 🙂 fakt mi brutal pomaha
@ivkav5 tak ktorý helicid?
ja neznesiem helicid, absolutne. Na riadnu kyselinu mi ale gastroenterolog predpisoval liek (omeprazol/pantoprazol v praxi mi z neho ale bolo este horsie). Mne sa najviac osvedcili cmulacie tbl, ochutene, rennie, mallox... ale teda bola som naklonena vyskusat aj kvapky na zaludok od valovica, ale nebolo treba, mne to nakoniec preslo takmer uplne (ak nemam nejaku dietnu chybu..), dnes ak naozaj citi, ze nieco nie je ono a hrozi mi nieco so zaludkom, tak zaludocne kvapky si rovno dam a vybavena vec.
@slniecko263 veď Helicid je len jediný jeden druh voľnopredajný…zvyšné sú na predpis..ja odporúčam ten voľnopredajný…
Nolpaza je super, len trva par dni, kym nastupi ucinok.
@slniecko263 mne nolpaza nepomohla, helicid za 2dni....obe sa daju dat predpisat, ale aj kupit na volny predaj len mensie balenie
@slniecko263 toto je homeopatikum
@katka164 to jej velky prd pomoze.
Helicid, Nolpaza, Oprazole, Omeprazol, Emanera...
Lekarvti vie predpisat 100ks balenie. Musis si urobit aspon 3 tyzdnovu kuru. Samozrejmostou je vyhybanie sa jedlam, ktore tvoria kyselinu a je ich celkom dost.
@slniecko263 gastrotuss
@slniecko263 Helicid naríklad ale je ich viac.