Ahojte pomohol niekomu Iberogast? alebo Proibs? Máte skúsenosti na žalúdok?
@zuzkaa1991 len tie kvapky nesmieš dlhšie ako 2 týždne skúšala si aj Proibs? Aj Iberogast?
@eli263 ja ich neberiem vkuse dakedy beriem 1 krat za den al velmi zle beriem 2krat denne cca 3 dni potom týždeň pauza dva kedy ako...aj lekári povedali ze je to pohode....jasne ak mi kvapky nezaberaju ako sa zistilo v lete zapal.zaludka tak si mam dat ozzion ...mne nedali ziadnu liecbu skratka si davat pozor na stravu horsie ze neviem co mi vadi ....kedze nie vzdy mam tazkosti....
@maytee neviem čo mám robiť lebo ešte užívam Duspatalin čo ešte aj dnes do rána ma trochu bolel žalúdok nechápem na krv som bola všetko Ok
@eli263 na gastre ste inac bola hadicku vam robili?? Na intolerancie vam krv brali?ja som tak mesiac bojovala vyskúšala som všetko z lekarni plus obvodny dal helicid ktory čiastočne zabral po mesiaci ma poslal na gastro tam zistilo hrozny stav pazeraka (zapal) plus reflux....potomnmi dali ozzion a davat pozor na intoleranciu....skuste si zapisovať co papatena dat si bodku po com vas zacne boliet zaludok to mi odporučili....lenze smutne ze na imunológii mi povedala lekarka (chodim dlhe roky stale sa zhoršuje pridavaju sa rozne alergie na potraviny) mi povie ze je jej luto ze skoro nič nemôžem jest ze mam skusat cl mi robí zle a co nie 🙈
@eli263 na zaludok mi nepomohol a to som skusala viac jedine gastritol ale.skoda ze v ziadnej lekarni neviem zohnať ked som.pytala na bolest zaludka...az v jednej dedinskej lekarni mi odporučili gastritol a fakt topka e na eshope lekarnach maju ale na pobočkách nie a fakt topka ak mi je tazko alebo na bolest dokonca som mala zapal.pazeraka pred rokom a tento rok zapal zaludka takze tazkosti mam.rok a dlhsie používam tie kvapky su bylinkové....