Lieky bez predpisu na ukľudnenie

22. nov 2021

Ahojte žienky, poraďte mi prosím, aké lieky bez predpisu na ukludnenie Vám najlepšie účinkujú. Pozerá som sedatifpc, persen atď.. pravdepodobne, resp na 99% mam tetaniu. Úplne všetko sedí, akurát z hyperventilacnej mam už nejakú inú, lebo už sa zapájajú aj bolesti svalov, trás svalov a slabosť.. mam veľmi ťažké obdobie, zakladala som si firmu, do toho ochorel manžel dosť vážne, dieťa stále choré a aj po covide sa mi to zhoršilo vyrazne. Proste je toho na mňa veľa a už mávam také tie záchvaty pomerne často. Stačí naozaj málo, zlaknem sa, alebo v obchode, na prechádzke hocikedy to príde. Magnexium beriem aj s BCkom, CCkom a dckom všetko v časových rozostupoch.. zjavne to už nestačí. Ďakujem za všetky rady žienky zlaté 😊

meluela
22. nov 2021

skus toto, je to velmi ucinne:

https://www.youtube.com/watch?v=rBdhqBGqiMc

Inak odporucam psychoterapiu a az potom lieky na predpis ak by lekar usudil ze su potrebne (pozor na zavislost). Z volnopredajnych si uz myslim skusila vsetko, mozes este valerianu skusit silnejsi caj si uvarit. A pripadne o meditacii si nieco nastuduj.

autor
22. nov 2021

@meluela ďakujem, no beriem iba magnezko a vitamíny. Len som sa pozerala po spomenutých. Cvičím aj jogu, občas pomôže, no skúsim aj tu meditáciu. Ďakujem 😊

scorpionflower1
22. nov 2021

Mne celkom pomaha Persen.

meluela
22. nov 2021

tak ked si este nemala persen, ten je skvely .. je to vlastne silny koncentrat valeriany a medovky, valeriana je taky prirodny xanax vlastne ale bez tych rizik hlavne ak to beries iba obcas
a z meditacii napr. nieco taketo 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=2GjZanuXWWk
autor
22. nov 2021

@scorpionflower1 ďakujem 😊

autor
22. nov 2021

@meluela ďakujem, vyskúšam teda ten a aj meditovať 😊

patus_2
23. nov 2021

Ja som brala sedatíf, celkom mi pomohol. Taktiež čaj hlavne z medovky, mäty, levandule, lubovnika a tiež bylinky po česky sa to volá dobromysl, slovenský neviem 😅 taktiež magnézium vo vyšších dávkach a vitamíny skupiny B 😊 ak by sa to nezlepšilo tak jedine k lekárovi. Prajem veľa zdravia a pohody.

desa12
23. nov 2021

Ahoj, velmi zalezi ako zvladas stres. Mne persen ani sedatif vobec nepomohol. Tiez ani magnezium. Zdoverila som sa obvodnej s mojim stresovym obdobim a ta mi predpisala xanax uplne najnizsiu davku - 0,25mg a z toho, ak je najhorsie, si dam tretinu, uzivam to naozaj len ked je najhorsie, nie viackrat do dna. Ludia co su vazne psychicky chori beru 3x do dna 2mg, celu tabletku. Velmi pomoze aj psycholog.

maialeo
23. nov 2021

vyskúšaj meditáciu cez binaurálne zvuky

autor
23. nov 2021

@patus_2 vyskúšam asi ten radšej, čítala som, že ten persen môže spôsobiť alergiu..

autor
23. nov 2021

@desa12 to nie, lieky nechcem určite. Ja mám len ťažké obdobie, zas to prejde 😊

autor
23. nov 2021

@maialeo skúsim 😊