Ahojte užívam Duspatalin aj liek Imodium len mám taký pocit že ma bolí brucho a som ako keby nafúknutá môže to byť z lieku a niekedy ma aj pichá také pichlave pocity užíva niekto Imodium preventívne? Pred časom som mala hnačku a užívala som Imodium a teraz sa bojím že keď prestanem užívať že zas má bude preháňať aj jesť sa bojím niektoré potraviny aby ma neprehnalo
@taktotedanie ja by som ho chcela prestať úplne užívať len mám strach že ma preženie aj jedlo si musím dávať pozor
@eli263 prezenie ta ked si nedas pozor
Daj si pozor na jedlo
Nie je dobre ze to beries dlhodobo a prevenzivne je to somarina, dodrbes si creva totalne
@taktotedanie predtým som nemala s ničím problém jedla som všeličo len som prekonala stres z vodičáku a raz ma prehnalo keď som vypila kávu s mliekom a odvtedy sa bojím
@eli263 to mas v hlave
Nejedz ich lebo budes mat este vacsie problemy dobre ti radim
uz ti bolo x krat poradene v inych temach aby si vyhladala odbornu pomoc (psychiatra) kym to neurobis nezakladaj tieto temy na mk v zaujme dusevneho zdravia ostatnych uzivatelov 😂
@mamina7070 nestojím o hlúpe rady nie som blázon je to normálna vec sa báť mať strach to potom každý druhý by bol blázon
@eliska13 Espumisan je na nafukovanie? Nie?
@eli263 človek čo vyhľadá odbornú pomoc je blázon? To hádam v roku 2023 nemyslíš vážne. Tomuto veria jedine zadubenci
@eli263 tak jasne ze ho beries si nafuknuta
Radsej espumisam