Liek Yomogi pri hnačke - skúsenosti

fifozbs
8. júl 2024

Dobré ránko.
Môžem otázku? Už 4.deň ma drží hnačka. V stredu poobede sme si objednali jedlo, ja som mal vyprážanú parenicu s hranolkami a tatarka (okolo 16:30), večer som zjedol maliny (po 19:00)...v ten deň ma chytili kŕče, raz ma prehnalo, dal som si Smectu.
..Vo štvrtok 3x hnačka, dal som si čierne uhlie a potom nič, len večer slabšie kŕče, tak som si dal Espumissan. V piatok ráno mi začalo škŕkať, prehnalo ma, dal som si čierne uhlie... 😢 tt nemám, občas cítim slabšiu zimnicu.. bojím sa, že čo to je. :( sobota / nedeľa tiež.
Snáď nemám salmonelu, ale to by boli teploty vysoké, že? Tie nemám. Otázka:
Dnes som bol u Dr. (Zastupovala moju), tak mi predpísala liek Yomogi, máte skúsenosti??? Zabral vám, alebo si mám dávať čierne uhlie a Smectu??? Ďakujem za odpovede

tinalia
8. júl 2024

@fifozbs mne yomogi vzdy zabralo, cierne uhlie mi skoro vôbec nezaberá

fifozbs
autor
8. júl 2024

@tinalia, tak skúsim... koľko dní? Mne ČU zabralo, ale len na nejaký čas.

tinalia
8. júl 2024

@fifozbs v pribalovom letaku je napisane kolko sa moze uzivat

palculienka40
8. júl 2024

@fifozbs najlepsie zabera tasectan. Aj odstranuje pricinu.

fifozbs
autor
8. júl 2024

@tinalia mne dr.predpisala 2x1. Len neviem aké si skúsenosti s týmto liekom....

medda_beda
8. júl 2024

@fifozbs Zabralo mi do 15 minút pri hroznej hnačke.

fifozbs
autor
8. júl 2024

@medda_beda, dnes som si dával Smectu (ráno, keď ma prehnalo), ale za celý deň som mal hnačky 1x (dnes), predchádzajúce štyri dni ma 3-4x prehnalo... dnes mi to dr.predpísala. mám si dať na večer?

medda_beda
8. júl 2024

@fifozbs Počkaj do zajtra ak neprejde tak si daj tabletku a pij vela tekutin.Mna vtedy prehanalo kazdych 10 minut aj s horuckou.

fifozbs
autor
10. júl 2024

@medda_beda, dal som si včera večer tbl, no dnes som mal také redšie, nie úplne hnačku... neviem, či si mám dať 2x1 Yomogi (ako mi predpísala), alebo radšej len na večer, nie sú silné?

stanulienkat
10. júl 2024

Sorry, ze reagujem od veci, ale ako ti napadlo dat si ultramastnu parenicu vyprazanu v oleji s olejovymi hranolkami a mastnou tatarkou?? Normalne sa mi upchala cieva len co to citam.😂😂Nie je nad slovensku kuchynu. Na zdrave jedlo asi velmi nie si.😁

medda_beda
10. júl 2024

@fifozbs Sú silné.Aspoň podľa toho čo zastavili u mňa tak mi stačila jedna tabletka a prestalo to.