Ahojte, máte niekto skúsenosti s liekom vasocardin? Ale konkrétne tak, že v priemere mám tlak nízky okolo 98/60 a pulz tiež nezvyknem mať vysoký tak okolo 60-70 v klude, niekedy aj menej. Už pár dní mám búšenie srdca, bola som u kardiológa, robil EKG čo bolo v poriadku, echo nerobil (robil pred cca mesiacom, vtedy som ešte nemala takéto stavy že silne búšenie skoro cely deň) lebo že zbytočné. Robili mi aj odberi a že všetko v poriadku. No ale kardiológ mi na to búšenie vypísal vasocardin, že si mám dávať podľa potreby, že keď mi vyskočí pulz z toho búšenia a z panického záchvatu, tak si mám dať. Potom mi to zmenil bez vyšetrenia, že to mám brať každý deň ráno a večer 1-1 tabletku. Doteraz mi nedal nič, práve kvôli tomu že mne tlak skáče, ale väčšinou mám práveže nízky. Vyskočí mi iba keď mám panicky záchvat, alebo viac stresu. Dnes som sa ho pýtala cez sms, či to bude v poriadku keď mávam nízky tlak, či nebudem mať ešte nižší ale nič mi na to neodpísal. Neviem čo si o tom celom už mám myslieť, pred nedávnom keď som uňho bola naposledy, on mi vravel aby som išla, kvôli tomu búšeniu, ze mi spraví echo, a potom keď som tam už bola mi echo nespravil, lebo ze sa ponáhľa na rodičovskú.. pritom on mi hovoril deň predtým aby som isla na echo, mám radšej vyhľadať iného kardiológa? Ďakujem za každú normálnu radu 🙏🏼
A na tu paniku sa liečis?ak mu neveríš choď k inému kardiológovi.Ked to je zo psychiky je normálne, že sa zlaknes, máš záchvat a tlak či tep vyskočí.Ty potrebuješ prioritne liečiť psychiku
Mas to z paniky. Kardiologa vobec nepotrebujes. Ani Ekg, ani Echo. Mas vsetko ok, nemusis tam chodit ako na klavir. Precitala si si, co Vasocardin je? Tlak mas nizsi, nie uplne nizky. Ja na takom ficim cely zivot. Daj si do poriadku psychiku. Je tu kazdy den tema o tom istom. Citaj.
Užívam ho už roky pol tabl.denne...Búšenie máš zo psychiky ale kardiológ týmto liekom pomáha zvládať to búšenie..
Určite ti tým nijako neublizi..
Vybav si sedenia u psychológa a nejaké terapie na zvládanie stresu a bude to ôk.