Liek na vaginálnu mykózu

ivana1410
27. okt 2014

ahoj baby, prosim vás....máte nejaký overený volno predajný liek alebo masť na vagiálnu mykózu?? dik

sarin
27. okt 2014

Canesten aj s cipkom sa predava bez predpisu

simikl
27. okt 2014

Canesten combi mi pomohol asi 2 týždne dozadu stoji cca 8 eur jedna vag. tabletka plus canesten krem do 2-3 dní si fit. alebo potom zvlášť canesten 6 tabliet a krem to už je okolo 12-14 eur. 🙂

ichbinich
27. okt 2014

Tiez odporucam Canesten Combi, maju aj trojdnovu terapiu. Po skonceni odporucam este na ukludnenie a obnovenie flory nejake mliecne bakterie, to ti poradia v lekarni. Aj ked partner nema ziadne potiaze, musi sa preliecit aj on, staci ten Canesten krem, lebo sa ti bude ta mykoza vracat...
Ak sa do mesiaca vrati zase, smer lekar. Byvaju potom aj take palky, ze je tabletka na prehltnutie dodatocne k vaginalnym tabletkam a kremom. Ale to je iba na predpis a iba po uvazeni lekarom.
Ja este dodatocne pouzivam na pradlo taku hygienicku "avivaz", da sa kupit aj v DMku, to znici plesne aj bakterie. Inak bezne to nepouzivam, ale pri mykoze ano.

ivana1410
autor
27. okt 2014

@simikl
a to ta jedna tabletka stačí ???

simikl
27. okt 2014

@ivana1410 záleži, v akom stave si :D ked cítiš veľké svrbenie a pálenie aj vnutri v pošve plus hrúdkový výtok tak by som to už riešila každy vecer jedna tableta z vnutra ( 6 ich tam je a na vonkajsie pouzitie asi 3 krat denne ten krem) . Ja som mala srbenie, začervenanie, bez výtoku a jedna mi stačila a často som použivala ten krem.

simikl
27. okt 2014

ale ak citiš intenzívnejšie svrbenie a palenie vnútri určite si kúp 6 tabliet!!!!

ivana1410
autor
27. okt 2014

@simikl až take srtračne zle to nie je 🙂 dik zadu

tomas151
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kadri
27. okt 2014

@ivana1410 v pociatocnych stadiach pomozu probioticke cipky, mam vyskusane tieto

http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...

lili19
28. okt 2014

@ichbinich ahoj,prosim ta ako sa vola ten prostriedok z dm na znicenie bakterii?dakujem

ichbinich
29. okt 2014

@lili19:
Hygienespüler Wäsche Desinfektion (neviem, ci prekladaju aj vpredu tie nalepky na flasiach).

Tento: https://www.meindm.at/haushalt/shop/Waschen/Wei...

Pridava sa to namiesto avivaze, ale ak chces, mozes aj avivaz pridat.

mata95
29. okt 2014

no ja môžem len a len odporučať vaginalny gel vola sa MULTI GYN - ACTI gel .... stoji v lekarni cca 15€ ale je skvely ovela lepšie než rosalgin alebo lactacid....canesten combi tiež dobry...ale macmiror (niesom si ista či sa to tak vola) guličky na vnut.použ. - su myslim len na predpis ale mne velmi pomohli....ale ten gel, na každodennu higienu a prevenciu je skvely...

estrapo
29. okt 2014

Ahoj. nedavno som si chcela kupit na podporu imunity Wobenzym, tak som surfovala co a ako a bola som dost prekvapena kolko zien to odporucalo prave na vyliecenie mykoz. ale radsej sa aj porad s lekarom lebo wobenzym sa pouziva aj na riedenie krvi.

nyusika
29. okt 2014

Baby, mozu sa kombinovat ATB doxyhexal s tymi Canesten Combi vaginalnymi tabletami ?

ivana1410
autor
29. okt 2014

@mata95
@estrapo tak naštastie mi ten canesten celkom rýchlo zabral 🙂

katkabg
4. júl 2016

Ajojte prosim vas ma niekto skusenost s vag.tabletkami a kremom IDELYN?Dakujem 🙂

kikikat
16. aug 2016

Máte niekto skúsenosť S tabletkamy idelin,vcera som bola u gynekologickú,a robila mi výter,neviem čo sa stalo ale dnes mám taký zapachajuci výtok a bolesť vaječníkov,k doktorke sa už tento týždeň nedostanem,a potom ma dovolenku,takze neviem ak je to prechladenie pomôže ideli ? Neviem či je to infekcia

wladka
16. aug 2016

@kikikat to uz je zapal.. mne na to gynos daval Dalacin -krem -na zapachajuci, ako rybacina smrdi.. na tvarohovy zaberal volnopredajny canesten, clotrimazol..Skuste prehovorit magistru, ci vam to nepreda..mne sa podarilo ukecat..ale nie kazda da..

Mne sa osvedcilo vylucit pecivo, zvysit proteiny, bielkoviny..-acidko, jogurty, tvaroh kazdy den.. a klopklop bez problemov..a to mam haklivu susku.. ☹

kikikat
16. aug 2016

@wladka ale toto je skôr taký zapachajuci ako ked si nechas mokré plavky,a pomali uschynaju

wladka
17. aug 2016

@kikikat tak ten Dalacin.. skuuus.. alebo entizol.. 😖

anelap
1. apr 2017

-mňa tiež často trápia zápaly, avšak odkedy používam jednu mastičku vaginálne ako čípok na báze len prírodných zložiek nepotrebujem žiadne čípky od lekárky, stačí 2-3 dni používať mastičku a je znova všetko tak ako má byť "tam dole"

gazica
11. jún 2017

@anelap a čo je to za mastičku? 🙂

anelap
11. jún 2017

@gazica je to prírodná 100% mastička, v prípade záujmu vám viem zaslať vzorku u mňa je to top pri mykózach🙂

dadulka73
26. jún 2017

@anelap mohli by ste prosim aj mne poradit tu masticku, prip poslat vzorku? Dakujem pekne 😊