Neviem na aký typ kašľa hľadáš. Ak na suchý a nejde ti vykašľať, len cítiš, že ho tam furt máš, tak to bol môj prípad pri covide, mne zabralo jedno z nasledovných - a neviem, ktoré to bolo lebo som si to začala dávať naraz: Stopkašeľ Dr. Weiss a teplé mlieko s medom a maslom. Obe som si totiž dala naraz už v zúfalom stave jeden večer a hneď ráno som sa konečne po troch dňoch trápenia zobudila s tým, že som mala uvoľnené hlieny a vedela vykašľať.. a už som potom pre istotu ostala pri oboch a pokračovala a super. Ten Stopkašel je vlastne aj na suchý aj vlhký, takže sa asi oplatí vyskúšať. Inak teda pomohol aj ďalším v rodine, tiež po jednej dvoch dávkach konečne vykašľali to, čo predtým nešlo..
Neviem na aký typ kašľa hľadáš. Ak na suchý a nejde ti vykašľať, len cítiš, že ho tam furt máš, tak to bol môj prípad pri covide, mne zabralo jedno z nasledovných - a neviem, ktoré to bolo lebo som si to začala dávať naraz: Stopkašeľ Dr. Weiss a teplé mlieko s medom a maslom. Obe som si totiž dala naraz už v zúfalom stave jeden večer a hneď ráno som sa konečne po troch dňoch trápenia zobudila s tým, že som mala uvoľnené hlieny a vedela vykašľať.. a už som potom pre istotu ostala pri oboch a pokračovala a super.
Ten Stopkašel je vlastne aj na suchý aj vlhký, takže sa asi oplatí vyskúšať. Inak teda pomohol aj ďalším v rodine, tiež po jednej dvoch dávkach konečne vykašľali to, čo predtým nešlo..