Liek na utlmenie bolesti žalúdka

4. máj 2022

Dobry den.
Prosim Vas - viete mi niekto poradit overeny liek na utlmenie bolesti zaludka?

Problemy so zaludkom mam dlhodobejsie, cele tehotenstvo prezvracane, od porodu preslo pol roka, ale problemy s travenim pretrvavali, aj ked teda v ovela mensej miere ako predtym. No posledny mesiac je to peklo. Byva mi fakt velmi zle od zaludka, krce po jedle, bolesti, palenie, nafukovanie, grganie… ked nejem, je to ok. Snazila som sa odsledovat, co mi robi zle ale nejako sa z toho neviem vysomarit :(

Obvodna ma poslala na gastro - krv a stolica ok, bola som na hadici, nic sa nezistilo. Mna tie bolesti ale totalne vyraduju zo zivota, neviem plnohodnotne fungovat. Este ma poslali na sono a potom sa uvidi.. zatial som dostala Helicid 40, beriem ho dva tyzdne rano polhodku pred jedlo , ale nepocitujem ulavu… mozno teda doobeda je to lepsie ale potom zase bolesti, ked sa naobedujem.

Chystam sa na dalsie vysetrenia - len prosim neviete mi niekto poradit nejaky liek, s ktorym by som mohla dovtedy fungovat? Budem zajtra volat obvodnej, len teda zatial, ci niekto neporadi.. dakujem🙏🏻 Ideme na 4 dni na dovolenku a nechcem ju z polovice prelezat na izbe v bolestiach :(

iwesska
4. máj 2022

To nebude o liekoch,mas zrejme intoleranciu nejakych potravin.Mozno lepok,mlieko,laktoza,fruktoza,sacharoza,histamin?? Toto vsetko ti vysetrovali?

labocca
4. máj 2022

ja mam velmi dobre skusenosti s rastlinnymi kvapkami Iberogast - su na zaludocne a crevne tazkosti.

heidy222
4. máj 2022

Docasne mozes Paracetamol 500 mg 2 tbl max 3 krat denne, pri krcoch pripadne aj Buscopan k tomu, kludnr aj zaroven. Su aj kombinovane preparaty Paracetamol+Buscopan TUsim paralen femina sa to volalo, oficialne na menstruacne bolesti. Ibubrofenu by som sa vyhla. Silnejsi liek od bolesti je novamin, ten je vsak na predpis

autor
4. máj 2022

@iwesska bola som len na “hadici”, uprimne ani neviem co vsetko sa tam zistuje, brali mi kultivaciu z creva.. dnes som sa len telefonicky informovala o vysledkoch - vraj tam “nic nie je” a ze mam prist na kontrolu ked budem mat vysledky zo sona buduci tyzden. Tie intolerancie sa daju zistit asi len cez imuno-alergologicke vysetrenie vsak? Len potrebujem tu bolest niecim utlmit aspo na vikend, lebo to ozaj na tu dovolenku ani nemusim ist :(

heidy222
4. máj 2022

Este mozes skusit k jedlu Si dat Kreon: pankreaticke enzymy, co to Bude lepsie

autor
4. máj 2022

@labocca
@heidy222 dakujem

laura156
4. máj 2022

boze toto ma moj chpal od minuleho tyzdna tazoba na zaludku a stale grga az ho napina ale nevracia.a pritom nic neje co mu nechuti😒

nikpa
4. máj 2022

@labocca iberogast viackrát stiahli z predaja lebo majú podozrenie, že poškodzuje pečeň.

nikpa
4. máj 2022

@laura156 má reflux, pomaha menej jesť, po malých porciách a lahkostravitelne jedlá. Ak to neprejde, treba sa pýtať na gastro.

laura156
4. máj 2022

@nikpa dakujem vam opet zajtra volame doktorke ze sa to nelepsi

zuzanka264
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dijka143
4. máj 2022

@laura156 nema dyspesiu

mandarinka555
4. máj 2022

Užívam No-Spa 40mg a nikdy nesklamala.

autor
5. máj 2022

Dakujem za rady, idem hned do lekarne, verim ze nieco z toho pomoze, kym zistim pricinu🙏🏻

laura156
5. máj 2022

@dijka143 nevieme???nikdy taketo nieco nemal az od minuleho tyzdna to ma

caterine
21. okt 2022

Ahoj co ti potom pomohlo na bolesti zaludka prosim ta. Presne tieto problemy mam aj ja co popisujes

autor
22. okt 2022

@caterine ahoj, pomohla mi kombinacia Helicid a No-spa. Po mesiaci som bola uplne v poriadku, nerozumiem tomu, co mi vlastne bolo…