Ahojte prišla som si po radu. Mám 23 rokov a časté nechutenstvo do jedla ( samozrejme mám všetky vyšetrenia u doktorov za sebou. Všetko je ok)
chcela som poradiť či nepoznáte nejaký liek alebo prírodnú pomoc na chuť do jedla ? Mala som od obvodnej doktorky liek peritol ale už mi nevyhovuje. Teraz som polroka bez liekov a síce jem ale velmi malo
Zatial nechudnem. Za každú radu budem vďačná 🙂
@sarahka B12.... vit.od jamiesonu s obsahom tohto vitaminu
mne veľmi pomohol Peritol... bez toho som sa nenajedla... ešte niektoré Ad sú také že po nich by si zjedla aj klince...
volnopredajné jedine čaje na podporu do jedla...
@deti95060810 ja som mala peritol a pomohol ale ako som ho vysadila , som úplne prestala jesť. Prisaham že ako keby som nemala chuťové bunky. Ale asi to bude tým že som to vysadila zo dňa na deň, už som si nedala tabletku. A takéto lieky by sa mali asi postupne …
Aj za mňa je peritol top. Bola som na ňom 6 rokov a dokázala som zjesť celú chladničku 😄
@kittyna5 ahoj pomohol ti Peritol na váhe? Užívam ho už skoro 3 týždne a zatiaľ nič
@pupetko263 za tých 6 rokov áno, ale keď som ho prestala brať schudla som naspäť 10kg, ktoré som pribrala
?
@kittyna5 tak ho mám užívať ?
A teraz niečo užívaš? Ako si pribrala?
Bkomplex, pangamin,...