Zdravím vás všetky,chcem sa opýtať akú máte skúsenosť s užívaním adipexu?ja dobrú a momentálne mám pauzu mesiac po trojmesačnej kúre a chcela by som si aspon mesiac dať ešte, ale dočítala som sa v príbalovom letáku,že pauza musí byť takisto dlhá ako doba užívania,neviete niektoo tom viac?
@ariadna004 To ti nie je ani trochu blbé dávať nebezpečný zakázaný liek do kategorie moje zdravie a ešte písať, že s ním máš dobré skúsenosti? Chcela by si, aby tvoja dcéra niekedy v budúcnosti toto svinstvo brala? Tento liek zabíja ludí a dlhodobo poškodzuje zdravie!!!!!!!!!!!!!!!! Zaujímalo by ma, kde si sa k nemu dostala!! Vieš, že je u nás zakázaný a teda jeho predaj nelegálny???
adipex je dosptupný na čierno , na nete . poznám x ľudí ktorý adipex užívali , ja som bola tiež medzi nimi , užívala som ho rok aj s pauzou ... ja som z neho neschudla , dve kamošky ano ... ale chcem tým povedať že spomedzi tých x ľudí čo poznam že užívali adipex nebol jediny človek , ktorý by mal nejaké komplikácie ... ja som potom začala užívať Lindaxu a schudla som za 3 mesiace 20kg , potom sa to zastavilo a viac to nešlo ... Lindaxu už tiež zakázali .. Neviem na kom a kde robia tieto testy , ked sa nevie že v čechach a na slovensku by niekomu poškodil srdce alebo ho zabil a pod...
je to každeho osobná vec čo do seba pchá ... či to patrí do rubriky moje zdravie je uplne jedno ... ja to už riešiť nemusím ,zbavila som sa obezity , schudla 68kg , bez nejakych liekov ... su aj iné možnosti ...
Adipex se da dostat v Cechach na predpis. No problem!Ne ze bych ho ja uzivala, ja to nepotrebuji, ale znam cloveka kterej predepise, a moje kamaradka si je uz jen vyzvedne v lekarne.Dost ji to pomohlo, a tez jsem neslysela ze by to nekomu urvalo srdce. Jen je tam velky riziko ze se clovek stane na tomto zavisly kdyz pak jede jak fredka zeee 🙂 a nepapa se...
adipex retard? ja som to kedysi brala ale vraj je to svinstvo ze to velmi skodi na srdce som vyhodila