Ahoj, máte niekto skúsenosti s liekom Guajacuran na uvoľnenie svalstva? Doteraz som brala pri problémoch s tuhnutím chrbtových svalov Dorsiflex, ale už mi moc nepomáha.. Dnes som musela ísť na pohotovosť lebo už som mala zas taký stav, že chrbát len jeden stiahnutý a boľavý uzol.. Dali mi magnezko do žili a recept na spomenutý liek.. Užívate ho niekto? Ďakujem.
na uvoľnenie stuhnutého svalstva je veľmi účinný, ale pri pravidelnom užívaní vzniká naň tolerancia
Svinstvo!!! Na mňa mal tiez opačný účinok🤔
Mne ho dali rovno do žily v infúzií, keď sa mi zasekli kríze, za 2h som bola fit. Ale aj dačo iné bolo v tej infúzke okrem guajacuranu, už si nespomínam co
Ja ho beriem, mam po operácii krížov a predchádzajúcich komplikaciach stále silné kŕče v pr.nohe... Podľa mňa je slabší než Dorsiflex, keďže je aj bez receptu... Ja ho beriem sporadicky, keď cítim, že som podráždená, pri PMS atď... Kúpila som si pyridoxin, zdá sa mi lepší...
A tiež na chrbát Milgammu
Mne ho poradil lekárnik, nemal zázračný účinok, ale postupne mi to prešlo a hlavne som sa mohla lepšie hýbať.
@viera1107 fuuuha, ked ti nezabera Dorsiflex, neviem ci ti pomoze Guajacuran - je slabsi.
Praskovy Flector si neskusala?
Ja si dávam guajacuran večer keď nemôžem zaspať a spí sa mi po ňom dobre
Ďakujem 😉
@veronikaszabova ahoj Flector si dávam pri Migréne.. Teraz potrebujem uvoľniť svalstvo na chrbte, včera som sa snažila fakt v všemožne.. Cvičila som, skúšala som aj rozmasírovať, Dorsiflex som si dala a žiaľ nič nepomáhalo.. Až to magnézium čo mi pichli do žili, pritom pravidelne beriem Magnosolv čo je dosť silná dávka.. Ani mi tak nejde o to, že taký stav bolí ale keď mám stuhnutý chrbát tak je mi blbo od žalúdka.. a niekedy aj zvraciam..
@tamtamka26 ahoj, Milgamu som mala ako injekcie (6ks) ale rozmýšľam nad kúpou toboliek..
Ja ho beriem teraz v tehotenstve na kŕče,na uvolnenie svalstva..a zatial mi dost pomohol
A ako ho beriete? 3x1 tbl., Ci len vecer?
Liek Guajacuran - https://hespac.com/mojalekaren.htm Mne pomohlo toto.
@tamtamka26 pyridoxin nemá nič zo stuhnutym svalstvom ani z uvoľňovaním je to vitamín b6
@viera1107 ahoj, ale on nie je na predpis nie? ja som ho uzila raz, pred pracovnym pohovorom, lebo ma ukludnit, no bola som nenormalne nervozna z neho, tusim som to zvladala horsie ako keby som si ho nedala. druhu tabletku som sa uz neodvazila brat.