Ahojte. Neurolog mi predpisal liek biston- pravdepodobne podrazdeny nerv a v letaku je pisane ze sa treba vyhybat slnku, a my ideme na dovolenku. Nemate s tymto skusenost? S detmi sa moc v tieni byt neda cize budem muset byt aj na slnku. Dakujem
@kacena4 ideme s detmi obaja ale jeden to a nimi asi tazko da 🙂) bohuzial moje deti nie su zrovna kludne. Skusim si ho este nedat ten liek a uvidim. Keby ma to velmi bolelo budem si ho musiet dat. Dakujem za reakciu . A ty si uzivqla tento liek nebola si z neho otapena? Po precitani pribaloveho letaka som sa dost zlakla, poviem pravdu...
dcera a myslim ze nebola otapena berie ho stale
Uzivam Timonil 150, predtym Biston 200 ráno a vecer, vsetko je to karbamazepin. Otapena niesom vobec, na slnku trochu ocerveniem v tvari. Beriem to uz dva roky a najvacsi problem mam s vysadenim - tie stavy nikomu neprajem, hroza.
@bluehorsefanny dakujem za komentar. Ja to nakoniec brat nemusim, mala som bolesti zo zuba a nie trojklanny nerv ako mi na neuro povedali.
@bluehorsefanny zdravim, ako ste zvládli vysadenie bistonu? Dalo sa?
@bluehorsefanny podarilo sa vám vysadiť Biston? Bez problémov?
@bluehorsefanny čo vám bolo z neho prosím vás keď ste ho vysadila? 🍀
my ho tiez berieme, mozes mat alergicku reakciu ak mozes vysadit nedavaj si ho pocas dovolenky, inak mozes nepekne scerfeniet a vysypat sa alebo len v chladku byt, sak idete s detmi obaja nie? tak partner bude musiet byt viac s detmi