Liek Biston a slnko

30. jún 2022

Ahojte. Neurolog mi predpisal liek biston- pravdepodobne podrazdeny nerv a v letaku je pisane ze sa treba vyhybat slnku, a my ideme na dovolenku. Nemate s tymto skusenost? S detmi sa moc v tieni byt neda cize budem muset byt aj na slnku. Dakujem

kacena4
30. jún 2022

my ho tiez berieme, mozes mat alergicku reakciu ak mozes vysadit nedavaj si ho pocas dovolenky, inak mozes nepekne scerfeniet a vysypat sa alebo len v chladku byt, sak idete s detmi obaja nie? tak partner bude musiet byt viac s detmi

autor
30. jún 2022

@kacena4 ideme s detmi obaja ale jeden to a nimi asi tazko da 🙂) bohuzial moje deti nie su zrovna kludne. Skusim si ho este nedat ten liek a uvidim. Keby ma to velmi bolelo budem si ho musiet dat. Dakujem za reakciu . A ty si uzivqla tento liek nebola si z neho otapena? Po precitani pribaloveho letaka som sa dost zlakla, poviem pravdu...

kacena4
30. jún 2022

dcera a myslim ze nebola otapena berie ho stale

bluehorsefanny
1. júl 2022

Uzivam Timonil 150, predtym Biston 200 ráno a vecer, vsetko je to karbamazepin. Otapena niesom vobec, na slnku trochu ocerveniem v tvari. Beriem to uz dva roky a najvacsi problem mam s vysadenim - tie stavy nikomu neprajem, hroza.

autor
1. júl 2022

@bluehorsefanny dakujem za komentar. Ja to nakoniec brat nemusim, mala som bolesti zo zuba a nie trojklanny nerv ako mi na neuro povedali.

misicka199112
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monyyka
11. máj 2024

@bluehorsefanny zdravim, ako ste zvládli vysadenie bistonu? Dalo sa?

monyyka
18. jún 2024

@bluehorsefanny podarilo sa vám vysadiť Biston? Bez problémov?

monyyka
21. jún 2024

@bluehorsefanny čo vám bolo z neho prosím vás keď ste ho vysadila? 🍀