Liečivá vložka v zube a bolestivé ďasno

1anonym2
21. jan 2023

Mala som hlboký kaz, pani doktorka super šikulka tam dala asi liečivú vložku, že : ,,uvidíme či sa zahojí alebo bude musieť čistiť kanálik,,. Zub už nebolí ani na tlak (čo myslím ,že je dobrá správa,síce občas pocítim niečo ale nie je to pulzujuca bolesť ani nič hrozné) ale ďasno pri ňom je citlivé keď si tam zatlačím jazykom.

Nechať to tak, alebo repíkom preplachovať ? O týždeň idem na hygienu tak dúfam,že zub,vložka aj ďasno ostanu na mieste :D

simona20201309
21. jan 2023

@1anonym2 asi ti nijak nepomôžem, ale v pondelok jej určite zavolaj. Ja mam takúto vložku momentálne tiež ale ani neviem, ze tam niečo mam. Podľa mňa by nemalo byť citlivé. Určite radšej zavolaj.
Mňa sa zubárka pýtala, či je všetko v poriadku a nič ma neboli, takže asi by nemalo nič bolieť, ani by si nemala cítiť tlaky.

1anonym2
autor
22. jan 2023

@simona20201309 už ma to nebolí...asi to bolo len podráždené jedlom, pani doktorka musela ísť aj do medzizibného priestoru takže asi aj preto to bolo tam citlivé. Každopádne ma toho čaká ešte viac u zubárky :D nechám tu vložku pekne tam. Ďakujem za odpoveď,pri bolesti budem volať.
Nech sa darí u zubára 🙈

simona20201309
22. jan 2023

@1anonym2 ďakujem, aj tebe 😀