Liečiteľ v okolí Košíc, ktorý vylieči kvasinky

asdfka
3. feb 2016

Caute zeny, obraciam sa na Vas s prosbou pretoze uz nevladzem.
3 roky trpim kvasinkami, kazdy mesiac zmenila som uz aj lekara bola som liecena lokalne aj dlhodobo, imunita 100%, kupila som si wobenzym, partner bol na vysetreni nic mu nenasli ale vzdy som ho liecila so mnou a napriek tomu stale to iste dookola.
Uz som z toho zufala, nestastna, psychika je niekde v zadku aj moja aj partnerova, uz rozmyslame o tom ze sa rozídeme, lebo uz ani jeden nevladze... :(

Preto sa chcem opytat, ci nepoznate nejakého liecitela co fakt lieci a nejde mu iba o peniaze. Som z KE

Dakujem :-*, pekny den

oli18
3. feb 2016

Sama si naštuduj túto diagnózu na nete a liečbu bylinkami k tomu. Potom kúp a vyskúšaj. Ľudoví liečitelia sú síce pre zúfalcov, ale je 21. storočie, hádam tomu neveríš 🙂 Veľa úspechov v samoliečbe ti prajem 🙂

bibistec
4. feb 2016

no ja by som sa na liecitela neobracala, kvasinky su fakt des, ale je potrebna uprava stravy inac si v zacarovanom kruhu. skor by som minula peniaze na test intolerancii v strave ako na liecitela s neistou prognozou. skus vygooglit alcat test( testy su rozne) my mame tento vyskusany na milion percent a hlavne je tam vysvetlene o co ide. mozes skusit aj iny. tuto krv berie lekarka a posiela do labaku nie je to domaci test preto sme ho vybrali + mala si kvasinky aj v krvi? ci tam nie? treba vynechat sladke ale totalne a vraj je ucinny aj oreganovy olej. drzim palce.