Liečenie s dieťaťom počas pandémie - Horný Smokovec

swerigel
27. feb 2021

Ahojte maminy. Chcela som sa spýtať, či ste neboli niektorá na liečení v Hornom Smokovci s dieťaťom teraz v pandemickom období. Ako to vyzeralo? Boli plné vláčiky? Nejaké špeciálne opatrenia, rady? Ďakujem.

kashmala
16. mar 2021

Ahoj, ja som bola s dcérou ešte v októbri 2020. Vtedy sa po príchode netestovalo na covid, čo som sa dosť čudovala, no nevyskytol sa tam nikto chorí za tú dobu, čo sme tam boli. Neviem ako je to teraz, či testujú, alebo nie. Viem iba, že personál sa dával pretestovávať každý týždeň. My sme akurát vystihli, keď bolo to prvé celopločné testovanie a zariadili testovanie priamo v kúpeľoch, čo bolo fajn, nemuseli sme nikam za testovaním dochádzať. Opatrenia boli iba, že všade nosiť rúška, 2m odstup a vkuse dezinfikovať ruky. V jedálni sme boli iba počas obeda rozdelení na 2 skupiny s polhodinovým odstupom, a na raňajky a večere sme chodili všetci spolu. Električky boli prakticky prázdne, počas víkendu trošku viac ľudí, ale neviem, či sa zaplnila polovica električky. Záleží aj od počasia. Ak by ťa ešte niečo zaujímalo, kľudne píš. Ak budem vedieť, odpoviem 🙂

lea125
4. nov 2021

@kashmala ahoj ja bi som sa chcela opýtať či môžem zobrať aj druhú dcérku zo sebou keďže ju nemám kde nehat

swerigel
autor
4. nov 2021

@lea125 ahoj. obvykle je to možné. záleží od voľných kapacít, ale väčšinou to liečebné domy podporujú. Skús si zavolať do vybraného zariadenia.

lea125
4. nov 2021

@swerigel áno zavolám