Ahojte..pred rokom som dostala po uraze členka trombozu....samozrejme bol mi nasadený Warfarin a pravidelne som chodila na Quik testy...pred dvomi mesiacmi mi doktor oznámil že sa mi noha rekanalizuje a že mám vysadiť Warfarin , robiť všetko ako predtým než som dostala trombozu a predpísal mi Vessel duo...Mne však v nohe stále bije, občas tŕpne....noha aj bolí nie veľmi ale bolí a hlavne keď sa mení počasie...Je to normálne alebo sa zrazenina vrátila?Bojím sa , dúfam ,že nie...Vopred ďakujem za odpoveď
Ta noha už nebude ako zdravá. Ja mávam opakovane trombózy a už po prvej som citila bolesť v nohe pri tej cieve co bola blokovania alebo vyssie, obcas aj keď sa mení počasie alebo sú stresy. Predtým som neverila na takéto veci
@sasanka605 mňa boli skoro na tom istom mieste ale asi sa kvôli dovolenkam nedopracujem k odberom ☹️.. Mam panikarit? Alebo je to normálne? Som Tri mesiace iba bez warfarinu
@nellka21 pozri ty musíš vedieť ci ta to boli rovn ako ako keď tam bola zrazenina alebo nie. Stále keď je zrazenina boli to rovnako, intenzita nie rovnaká ale typ bolesti áno, aspoň u mňa.
@pusina24 ja by som sa pre istotu opytala na to aspon obvodaka,lepsie ist s nicim ako nieco zanedbat.Trombozia nieje sranda