Ahojte. Asi budem za úplnú dilinu ale nikdy som toto riešiť nemusela tak... Kúpila som si canesten thrush combi na mykózu. Vo vnútri je malý krém, nejaká palička 😀 a lieky. Neviem prečo ale v balení nebol pribalovy letáčik a tak som z toho jeleň. To mám používať všetko? A tie tablety sa asi vkladajú? Ako? S tou paličkou alebo tá palička je na krem? Ja som chcela len krém.. Bude vadiť ak nebudem užívať tie tablety?? Som tehotna a neviem ani či tie tablety môžem keďže ten letáčik nemam 😖 ďakujem každej ktorá si nájde čas a pomôže mi 🙂
@janeviemus ta palicka je na tablety ja som pouzivala aj v tehotenstve tablety ale vkladala som si bez palicky ak si tehotna nemozu sa davat hlboko len pokial dociahnes prstom , krem posobi iba zvonku lepsie je preliecit aj vo vnutri ale najprv sa porad so svojim lekarom...
@janeviemus V tehotenstve sa tableta zavadza bez aplikatora. Inak vsetky pribalove letaky k liekom najdes na stranke adcc.sk
a nenapadlo ta si pribalovy letak vyhladat na nete? 😉
Canesten môžeš použiť aj počas tehotenstva, preto je aj voľne dostupný, len tabletu zaviesť prstom, nie pomocou aplikátora ako Ti tu už písali. 🙂
@janeviemus prepac nechcem rypat,ale nechapem preco v tehotenstve neriesis mykozu s lekarom ,ale liecis si ju sama?nepreliecena mykoza v tehotenstve moze sposobit pocas porodu dotrhanie.Nechcem strasit,mudrovat,ale poradit.Asi by som to radsej riesila s gynekologom.
@janeviemus My zase nevieme, v ktorom si týždni tehotenstva. Píšem to preto, že Canesten sa v prvom trimestri tehotenstva neodporúča. Veľa šťastia 🙂 .
S mykozou k lekarovi..ziadna samoliecba v tehotenstve :-/
(Moja dok žiadne vaginalne čipky v 1.trimestri nedava, ani voľnopredajné ani na predpis, len zvonka potierať)
Mne canesten nezabera ... ak by si chcela vyskusat nieco ine tak skus na www.multi-gyn.sk. To sa moze pouzivat v ktorom kolvek stadiu, maju velky vyber a na druhy den to mas doma... drzim palce...
Ďakujem za reakcie🙂 tak takto po poriadku🙂
Nie, pribalovy letáčik ma ozaj nenapadlo hľadať na Google. Nabudúce budem vedieť🙂
A o tej "samoliečbe" zijem v zahraničí a tu sa ku gyn. dostanem asi až ked budem umierať na niečo vážne. Vravela som mojej dr že mám nepríjemné svrbenie a opuch tam dole (žiaden hrudkovity výtok ani pálenie pri močeni) a ona bez toho aby sa na to pozerala mi povedala že si mam kupit canesten ze nic ine na to bohužiaľ ani nedostanem🙂 len nejak mi nevravela nič o tej
tej tablete. Tak preto som sa opýtala vás. Inac som v 23tyzdni.
@janeviemus kedze je to takto tak rozumiem samoliecbe..Prajem skore vyliecenie.
oreganovy olej,prirodna najucinnejsia liecba a zbavis sa toho....
suhlasim s nell77 ziadne lieky a maste ti nepomozu,oreganovy olej super pomocnik na mykozy.
Ja som dlhe roky bojovala s mykozou...neustale sa mi to vracalo, az kym som nedostala od znamej kefirove kapsule na domaci kefir. Od kedy ho pijem, nemam s tymto ZIADEN problem. Kupovane acidko u mna nefungovalo,ale to domace je ovela silnejsie,tak ja odporucam kazdemu toto.
Ak si tehotná ,určite to rieš s gynekológom 😉
Tabletka je iba jedna, zavádza sa do vnútra pomocou tej paličky- aplikatora. Krém je na vonkajšie použitie. To či to môžeš užívať ak tehotná tí neviem povedať. Byť tebou radšej sa idem opýtať do lekárne. Budeš mať istotu že si urobila správne 🙂