Ako dlho ste užívali lieky na zápal trojklanneho nervu.da sa to vyliečit? Ďakujem za odpovede
Ja som brala lyricu pol roka mne nezabralo nic az lyrica. Vratilo sa mi to 2 krat vzdy po vytrhnuti zuba
ahoj mm to mal pred 2 rokmi jasne ze sa to da vyliecit 🙂 ochrnula mu polka lavej casti tvare uplne vtedy....chodil na rehabilitacie a lezal prve dni aj v nemocke... velmi mu pomohla hrejiva konopna mast tym som mu to natierala a z youtube som si nasla ako sprave cvicit a masirovat jeho tvar a zabralo to velmi rychle do 3m uz bol uplne ok
@ruthike tak to uz nevem ale je to mozne si to nepamatam uplne presne uz je to doba ale viem ze v sprave mal zapal trojklanneho nervu ...on vdaka bohu sa z toho rychle dostal ale bolo to strasne, no ta konopna mast velmi velmi pomohla hrejiva odvtedy na nu neda dopustit dovtedy to islo pomaly ...
@fairynika ano suche teplo ako ta mast to je super aj masaze a na obrnu zaberaju aj cviky.Len ta obrna ona je trochu odlisna v tom, ze ti oddide nerv uplne a treba to rozcvicit a zase pri zapale ti tie cviky mozu uskodit tak len preto sa pytam. Ono pokial mu nerobili magneticku rezonanciu, sa to da tazko povedat, ktory nerv to bol. Ale ak mu robili tak to by mali vediet. Blahozelam k rychlemu uzdraveniu
mna pred 5 rokmi chytil taky zapal, na vsetky tri vetvy , ze mi trpla cela vava strana hlavy, chodila som na krcne, neurologiu.. nakoniec aj k zubarovi.. k tomu poslednemu akona klavir kym mi ten jeden zub nedal konecne poriadne naporiadok.... aj sa hneval ze ho stale otravujem, ale som sa nenechala odbit, ale pomohlo mi okrem ineho - otobacit a hlavne suche teplo, oblbovaky som nepapkala... lebo mam problemy so zaludkom,,,a hned sa to prejavilo na nom v podobe dalsich zapalov....aj teraz ked citim mierne brnenie, alebo prievan tak hnedprikladam lampu alebo suche teplo a to ja kazde 3 hodiny.. zatial zabera
prajem rychle vyliecenie
Myslíte suché teplo infra červenú lampu?
Ja som tiež mala obrnu lacného nervu ale na druhej strane.lieky mi pomohli, ale kto vie či nie sú škodlivé na niečo iné.
To zavisi od intenzity, ja som lieky, ktore sa beru i na epilepsiu odmietla. To su oblbovaky, tak ja som sa bala. Bolest bola strasna, paralen prilis nepomahal. Mne zabralo suche teplo a liehove mase. Tiez treba vysetrit zuby, lebo trojklanny nerv casto spusta abces na koreni alebo nedobre vytrhnuty zub.