Ahojte.je tu niekto kto má rozsiahlu psoriázu a podstúpil inú liečbu ako len klasickú krémom alebo masťami? Prepláca neico také poisťovňa? Chystám sa na dermatológiu do TT a bolo mi povedané že po diagnostikovaní sa rieši aj 3-4dnova hospitalizácia.chcela by som vedieť čo všetko sa tam podstupuje pokiaľa niekto s týmto skúsenosť
ak mate dostupnu fototerapiu,ta vie pomoct
@lussinda19 ahoj pre túto odpoveď som si musel normalne účet založiť 😄 psoriázu mám už od malicka už to bude asi 15 rokov vždy som mal len nejaké mastičky kúpele v smrdakoch alebo tak nikdy mi nič extra nepomohlo len na chvíľu ako aj vždy
Posledný rok mám biologickú liečbu tremfya a môžem povedať že paráda nemám na sebe ani fliacik a to som mával celé ruky a chrbát. Tiež tam bol taký zdĺhavý postup to získať aby to poisťovňa schvalila ale stálo to za to keby mas nejaké otázky kľudne píš
@ivo3835 napísala som správu ☺️
@lussinda19 Ahoj,ja som bola liečená len vodičkami,v lekárni robeným šampónom,vodičkami do vlasov a poviem ti nezabralo nič...jedine vposlednom čase som prišla nato,že existuje pílling do vlasov a ten mi pomáha,vynechávam korenisté,pálivé či konzervované,mrazené jedlá čo najmenej a vždy po sprche sa ponatieram premastím telovým mliekom hydratačným.Hlavné je nastaviť sa psychicky,nebrať to vážne,pokiaľ si upravíš stravu a nebudeš mať suchú kožu tak ťa nebude svrbieť.Ale nezabudni potrebuje to čas vzime je to horšie keď je človek naobliekaný nos bavlnené svetlé odevy na pokožke,nič čierne a umelé,silonové len čistú bavlnu.