Liečba helikobaktera

22. jún 2024

Ahojte je tu niekto kto mal helikobaktera?ako Vám dlho trvalo zotavenie po liečbe myslím žalúdok atď aj ste schudli? Ja áno a nemôžem sa dostať späť na svoju váhu lebo aj ten žalúdok není ako predtým nemôžem sa tak najesť ako predtým lebo mám hneď ťažký žalúdok a netravi mi tak dobre som z toho nešťastná ďakujem za každú radu

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
16zolik16
22. jún 2024

@taynee ako môžeš fungovať 20 rokov ? To nemáš žiadne bolesti ?🤨

outtatime
22. jún 2024

@16zolik16 polovica populacie ho ma, tiez ma s tym natahovali ako blbca... pridaj vlakninu a viac sa hyb a neries to tolko

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elenajezova
23. jún 2024

@taynee ja presne tak isto. Žijeme si "v mieri" s helikobakterom a verím, že aj dlho budeme..

16zolik16
23. jún 2024

Nerobia sa vám vredy ?

outtatime
23. jún 2024

obmedzit cukor na minimum, kedze to zvysuje produkciu kyseliny. Snaz sa aby si nemal zaludok stale zatazeny potravou cize bud jedz ako doteraz ale pridaj pohyb alebo jedz lahke jedla, malo tuku a peciva, pripadne prerusovany post, pit viac vody. kazda z tychto malych veci trochu pomoze a po roku budes moct zit bez problemov len to trva kym sa ti bakterie v zaludku daju do balancu. Dovtedy ked to mas najhorsie mozes brat probiotika obsahujuce bakterie ktore zabijaju Helikobactra, pohladaj, nepamatam si uz meno. Pripadne masticha, alebo este nejaky biely prasok mi dala doktorka to uz neviem co bolo... kludne si to preliec atb kdd to mas fakt zle ale potom by som radsej zmenil zivotospravu nez bral dalsie davky, good luck!