Liečba helicobactera

slniecko263
30. dec 2023
Používateľ slniecko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slniecko263.

Ahojte je tu niekto kto užíval antibiotiká na helicobactera? A ako dlho Vám trvalo kým sa žalúdok dal do poriadku lebo ja som už 3 týždne po douzivani antibiotík na Helicobactera a necítim sa ešte komfortne mám ešte taký citlivý žalúdok užívam probiotiká ale aj tak nemôžem sa najesť ako predtým ani kávu nepijem s mliekom a ešte som aj schudla aj to mi vadí cítim sa taká unavená niekedy idem na WC aj dva krát aj 3 a není taká stolica akoby mala byť není riedka ale taká mäkká máte niekto skúsenosti ako dlho to bude trvať? Mám dve deti a chcem fungovať normálne ako predtým

anze25
30. dec 2023

@slniecko263 ahoj ja som nedávno prekonala ,zistili mi to úplnou náhodou keďže som bola pozitívna na stafylokoka z vyterov a keď mi brali krv potvrdila sa mi aj tento bacil.Našťastie som nemala a ani nemám žiadne ťažkosti až na pár ľahkých nevoľnosti ….
Mne pomohli antibiotiká asi za 2 týždne ale skús si ešte kúpiť výživový doplnok Masticha

slniecko263
autor
30. dec 2023
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slniecko263.

@anze25 aj mne pomohli antibiotiká robila som si test doma ale nemám ten žalúdok tak akoby mal byť nemôžem sa najesť ako predtým lebo hneď som plná a mám ťažký žalúdok a musím si dať tabletku na trávenie aj to že som schudla aj z toho sa trápim že to nejde hore či to chce čas a preto mám aj stres ale asi aj to nerobí dobre ten stres

anze25
30. dec 2023

@slniecko263 treba počkať a nestresovat sa ,moja známa sa z toho dostávala 7 mesiacov 😓
Úprav trochu stravu na ľahšie jedla papaj menšie množstvo ale častejšie a fakt dobre probiotiká alebo tie vitamíny ,
Hlavne nestresuj 🙏 bude dobre len najprv musí byt kľud v tvojej hlave aby si sa netrápila 😊😊

slniecko263
autor
30. dec 2023

@anze25 aké kvalitné probiotiká? užívam Biopron 9 premium alebo si mám kúpiť tú Mastichu?to naozaj tak dlho

anze25
30. dec 2023

@slniecko263 ja som užívala len tu mastichu
…ani každý mesiac chodila na testy a stále bola pozitívna nezaberaji jej ani antibiotiká ani výživové doplnky ….
Ale ak uz z toho ai vonku treba len žalúdok ukľudniť
Možno naozaj budú stačiť len probiotiká

stanulienkat
30. dec 2023

Je tu velmi vela rovnakych tem. Pohladaj.

slniecko263
autor
30. dec 2023

@anze25 a čo jej pomohlo? Tak čo mám robiť?čo si mám kúpiť?

anze25
30. dec 2023

@slniecko263 Čo konkretne jej pomohlo neviem 😉 nakoľko toho skúsila asi viac za tu dobu …
Ja som iba poradila co som brala ja,ale ja som bola bez zdravotných ťažkosti….
Skús ešte v lekárni sa spýtať možno na nejaký čaj alebo iné probiotiká nemusíš hneď siahat po Mastiche keďže je dosť nákladná
Našťastie už aj ty si vyliečena len ti ostali následky v podobe ťažkosti na žalúdku .možno naozaj treba len čas a dobrú stravu

slniecko263
autor
30. dec 2023

@anze25 ďakujem za každú radu vieš aké to je keď ti je na nič a dívam sa na svoje malé deti že nedokážem fungovať ako predtým

tenerifka
30. dec 2023

@slniecko263 v prvom rade treba pretestovat a v pripade pozitivity preliecit aj manzela/partnera a pripadnych spolubyvajucich, tato bakteria sa "dedi" v rodine, vacsinou sa deti nakazia od rodicov a dalej to roznasaju. Nie vsetci maju priznaky, vraj je tym nakazena viac ako polovica ludi na Zemi

tenerifka
30. dec 2023

@slniecko263 lebo ty sa preliecis ale pripadny nosic ta nakazi znova